- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
A cikkben bemutatott Harmony 515 a legegyszerűbb, már kijelzős és használható tudású modell. Az 525 ugyan az, de sokkal több készüléket jegyez meg, ami nem hátrány.
Különböző színekben és világítással is vannak, azt hiszem attól függ, hogy melyik földrészre szánták.
Az egyszerűbbnek nem tudom a típusát, azon nincs kijelző, de ugyanúgy netről szedi az infót.
Aztán lehet színes kijelzős energiazabáló darabokat is venni, meg dokkolóval szenvedni hozzájuk. -
szaszlaci
addikt
Mtt: te rendezed el a gombokat, szóval ahogy szeretnéd. (Pontosabban ha nem tetszik, átrendezed.) Rá kell szánni egy napot.
A kijelző nélküli is jó lehet, de vannak ugye egyéb gombok, amik nem fognak azon nyilván szerepelni. Annyival pedig nem drágább ez, hogy ne érné meg!Valamint ha ennek elég a tudása (gyk. elég az öt eszköz), nem látom értelmét a színes kijelzős modellek vételének. Dokkolóban kell tárolni mert zabálja az akkut és jóval drágább.
Persze jobb a felület kezelésük..de lehet nem néznek ki túl jó..neked kell eldönteni.kpal:sokáig, mert a frissítések nem csak ehhez a darabhoz vannak, hanem az egész sorozathoz, amik között van olyan is, ami úgy néz ki mint egy PDA és az ára még magasabb is.
-
szaszlaci
addikt
válasz
#48613632 #23 üzenetére
pitepeti71: Esetleg próbálj ki valamilyen programot hozzá, akármilyen távkapcs jelét meg tudja tanulni, utána meg ha minden igaz, megy vele minden.
Például Girder (fizetős) vagy MediaCenter (vagy valami hasonló a címe).
Meg ugye kell infra a PC-re..IrDA is valószínű jó lesz.Osibaa: na megvan, csak közvetlen linkkel valamiért nem jön be a választó menü, előtte valamiért meg kell látogatni a Logitech honlapját.. Köszi a tippet, ki is teszem!
norbx: Nahát, nem is láttam eddig az írásodat!
-
szaszlaci
addikt
Osibaa: Hát most vagy én vagy a böngészőm a hülye, de hogy lehet itt keresni?
Mentségemre legyen, este van..
zeg: "Gémeskutat, kombájnt, asszonyt lehet ezzel távirányítani?"
Javaslom a paraszt-távirányítót!
Nekem bevált..
LackoMester: most nem tudtam ugyan megnézni, de 99%, hogy irányítja!
Köszönöm a hozzászólásokat mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest