- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
valory
tag
válasz
szaszlaci #52 üzenetére
Köszi szépen, nekem megfelelne valami egyszerű, kijelző nélküli is (esetleg egy link, ahol vannak tipusok). Használtan is megvennék valami kijelzőset, ami jó működőképes állapotba van. Vagy akár más alternatíva is érdekel, nem kell feltétlenül Logitech legyen, nekem elég ha megcsinálja a kivánt funkciókat.
-
Mtt
tag
válasz
szaszlaci #33 üzenetére
Értem, szóval akkor már csak meg kell jegyezni, mit hova rendeztem.
Igazából nekem is ez a modell (vagy a hasonló tudásúak) a legszimpatikusabb, annyi a kérdés, hogy tudok-e majd szerezni jó áron november végén, december elején.
Az 5 eszközből már foglalt 3 hely (TV, DVD, SetTopBox), a 4. erősen tervben van (házimozi erősítő), meg majd talán egy 5. is (egy konzol/ HTPC), de több kütyü nem lesz a TV alatt. -
Osibaa
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest