- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
A cégnek jó volt, az biztos. Egyhamar nem lesz kész a cucc, abban biztos lehetsz.
Engem speciel iszonyatosan frusztrált, hogy szándékosan kell fost kiadnom a kezeim közül.
Pláne, hogy ilyen téren idegesítő módon maximalista tudok lenni, abszolút nem ritka, hogy egy pull requestet többször visszadobok. Amíg nem felel meg a kollégák szerint is sokszor már elviselhetetlenül aprólékos, idegesítő szintnek amit elvárok, addig nem megy be a kódba és kész. Olyan szinten, hogy amikor a főnök (team leader) jött oda, hogy általában egyetért velem, de ez most rohadt sürgős lenne, neki is megmondtam, hogy akkor vagy segítsen az arcnak, vagy segítek én és akkor Ő merge-eli be, de én nem vagyok rá hajlandó.
Cserébe vissza is ezt várom, ha én küldök be valamit, az is legyen ilyen irritálóan aprólékosan átnézve, mert csak így lehet biztos, hogy nem megy be fos. -
opr
nagyúr
Mert meg nem lattal olyan szerzodest, mint ami az elozo melohelyemnek volt. Konkretumok nelkul az volt benne, hogy szallitanak X termeket, es kapnak ezert havi X osszeget, plusz havi Y osszeget az extra fejlesztesekert/optimalizalasokert, amig ilyenek erkeznek. Lejarati hatarido nelkul.
Tobbek kozott ezert is hagytam ott oket.cucka #70: Ennek megis mi koze van a waterfallhoz? Kevered a szezont a fazonnal. Az, hogy konkretan tudjuk, mit akarunk elerni, nem azt jelenti, hogy a munka modszertana waterfall. Kizartnak tartom, hogy ezt magyarazni kelljen, ugyhogy remelem csak trollkodsz.
-
Ribi
nagyúr
Ezek szerint nem tűnt fel, hogy "enyhe" trollkodás volt, pedig próbáltam jelezni.
Mindig agyfaszt kapok amikor bárhol bármikor bármivel kapcsolatban megemlítik, hogy lám lám pár ember aki elhagyta az egyetemet, vagy nem is járt oda és mégis milyen gazdag.
Kb semmi köze a 2 dolgonak egymáshoz. És a cikk második részéhez még annyira sincs köze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest