- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Szóval a gyártó megteheti, hogy rákényszerít az amúgy még jól működő készülék eldobására és egy új megvásárlására?
Értem.
Na most ez olyan dolog, hogy az ország, vagy akár az EU fogyasztóvédelmének kellene feltűnjön ez és rommá bírságolni a HP-t, illetve megtiltani neki az ilyen, vagy hasonló üzletpolitikát. Amíg csak egymilliárd júzer zsörtölődik, az még nem hallatszik fel az égig. De ha az az egymilliárd egy bírságcsekken zörög, azt talán már meghallja a HP vezetősége is.
-
Predatorr
őstag
Ezt W10-en is megtette évekkel ezelőtt. Aztán valami szoftveres trükkel mégis működtek, aztán mégsem. Én mindenesetre már tizenvalahány éve nem használom HP és pár más gyártó termékeit, amikor kiderült, hogy lézerrel láthatatlanul megjelölik a dokumentumokat, a szoftvereik meg küldik a cégbe, mit és mikor nyomtattál. Anno nagy botrány volt, ide nem nagyon gyűrűzött be.
Az az érdekes, hogy én rögtön telepítés után minden biztonságtalansági tényezőt kiiktatok. Onnantól kezdve egyszer sem jöttek elő ilyen és hasonló hibák, amelyektől harsogott az Internet. Nyilván megint valami biztonsági probléma (lásd feljebb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gépalkatrész csomag Ryzen 5, RX 580, B450 alaplap, 16GB RAM, ház + ajándék hűtő
- Dell Alienware AW2521H
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest