- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
A Google minden forráskódot kiad, ha MTK nem adta volna ki, akkor nem MTK SoC lenne benne.
Viszont bináris driverek nincsenek persze, de azt már ki tudják kukázni az eszközökből.
A CM-eket nyilván kupálni kell mert módosításokat tartalmaznak, de az AOSP ROM-okkal nem látok sok bugot. pl. -
vicze
félisten
Má minek? Ott a teljes forráskód az Android git-en. Ez egy szimpla AOSP, MTK kernel forráskód ott a git-en, bárki fordíthat rá ROM-ot. pl. CM11(hivatalos) van hozzá, és pár AOSP ROM is, de az indiaiak nem túl aktívak.
Egy telefon nem csak 1db SoC-tól áll, még van rengeteg komponens, ami különbözhet.@dpinyo: Azt írtam, hogy "lehet", de megnéztem és az OLX az indiai, úgyhogy valóban semmi regionális SW nincs, tévedtem.
Mivel Nexusban nincs SD kártya elég nehéz lenne áthelyezni SD-re, a SD kártyával rendelkező modellek esetén ott a lehetőség természetesen. Amúgy teljesen saját launchert kapott, kb. ebben kimerül az egyedisége, azonkívül AOSP+GApps.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest