Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
Ha egy erősítővel össze lehetne kötni,akkor már lenne valami értelme, mert ez a kemény 4W semmire se jó,pláne nem egy partyra,ahol a nevetés elnyomja a hangját

-
Duree
veterán
Hát mindig hatalmasat nevetek a sok fahangú fószeren aki kornyikál egy karaoke bárban.
Szerintem egy nagy f..ság az egész,föleg egy ilyen cuccal -
tzsolesz
nagyúr
Én ebbe beleénekelnék, milyen hangom lenne már? 4W? Nem a cuccal van bajom, hanem a teljesítményével. Simán túléneklek 4W-ot, nemááár. otthon lehet hogy jól ellehet vele szórakoni, gyakorolgatni a nagy karaoke estékre, de hát partikra?
-
Levin01
őstag
Én, mint szakmabéli, aki havi szinten 35-50bulit szervez illetve bonyolít le akkorát röhögtem amikor ezt megláttam

-
waverider
senior tag
és akkó éz lé is kévéri a hangot monnyuk a múzikáról?

-
eclipse006
őstag
Szerintem tök gagyi ez a szerkezet, úgy néz ki mint egy porszívó

-
60-as évek dizájnja... óóóójeeee
-
Sofian
őstag
Epöléket a zúnió nem akarja végre megszorongatni a nem szabvány csati használata miatt...?
-
gardener
senior tag
Vicces,hogy mennyi marhaságot tudnak gyártani. Gondolom Koreában nagy keletje lesz.
Viszont kíváncsi lennék itt nálunk hány darabot fognak eladni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest