- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
Barthezz2 #71 üzenetére
Engem nem zavar, hogyha nem ajánlják a symbit, de ha már teszik, akkor ne hülyézzék már le a júzert és ne degradálják a telefont. A cím szerint ez egy karácsonyi ajánló, nem pedig karácsonyi nem ajánló. Ha nem akarják ajánlani, akkor ne írják bele. Nem tudom, miért jó a MA-nak, hogy egy rendszer és a felhasználói ellen hangolják az olvasókat, de ez nekem visszataszító, és nem csak a symbianra gondolok, volt már más márka, rendszer, gyártó, amit rendre savaztak és még lesz is.
-
Jadro
veterán
válasz
Barthezz2 #71 üzenetére
Egyetértek. Manapság a rendszer már nem csak annyi, amit a telefonon látsz. Kell hozzá a jól átlátható és használható alkalmazásbolt + a támogatás. Én is nagyon szerettem a symbiant, volt jópár ilyen telefonom, (illetve a cég által még most is van egy E52-esem, igaz nem használom túl széleskörűen), de tudni kell továbblépni ha eljön az idő.
-
David75
őstag
válasz
Barthezz2 #31 üzenetére
Jó de akkor legalább virgácsot kapnék
Sztbeni: Te miről beszélsz? Az xperia sorozat ahogy van sokkal sikeresebb mint a nokia symbianos telefonjai. Az n8 már ezer éves, miért kéne ajánlani? A 701 és társai meg annyira nem érik meg az árukat hogy nem jelölték. Ott van a lumia 800 mint jelölt hiszen az már hozza a 2011-es elvárásokat. Több ilyen nokia nem nagyon van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest