- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz Barthezz2 #31 üzenetére
Jó de akkor legalább virgácsot kapnék
Sztbeni: Te miről beszélsz? Az xperia sorozat ahogy van sokkal sikeresebb mint a nokia symbianos telefonjai. Az n8 már ezer éves, miért kéne ajánlani? A 701 és társai meg annyira nem érik meg az árukat hogy nem jelölték. Ott van a lumia 800 mint jelölt hiszen az már hozza a 2011-es elvárásokat. Több ilyen nokia nem nagyon van.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
Jadro
veterán
válasz Barthezz2 #71 üzenetére
Egyetértek. Manapság a rendszer már nem csak annyi, amit a telefonon látsz. Kell hozzá a jól átlátható és használható alkalmazásbolt + a támogatás. Én is nagyon szerettem a symbiant, volt jópár ilyen telefonom, (illetve a cég által még most is van egy E52-esem, igaz nem használom túl széleskörűen), de tudni kell továbblépni ha eljön az idő.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Lirion
addikt
válasz Barthezz2 #71 üzenetére
Engem nem zavar, hogyha nem ajánlják a symbit, de ha már teszik, akkor ne hülyézzék már le a júzert és ne degradálják a telefont. A cím szerint ez egy karácsonyi ajánló, nem pedig karácsonyi nem ajánló. Ha nem akarják ajánlani, akkor ne írják bele. Nem tudom, miért jó a MA-nak, hogy egy rendszer és a felhasználói ellen hangolják az olvasókat, de ez nekem visszataszító, és nem csak a symbianra gondolok, volt már más márka, rendszer, gyártó, amit rendre savaztak és még lesz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest