- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
"Nem hálózatfüggő árakkal emlegettük a telefonokat" vs. " a prepaid-del viszont kell, mert sok cucc így a legolcsóbb"
A kártyás csomag is hálózatfüggő lesz, bár persze átmehetsz utána más szolgáltatóhoz, csak épp a telefon nem fogja befogadni az új simet. Bár sok sikert hozzá."egy-egy modell több kategóriába is befér, azt hogy kezelted volna le, hogy valami QWERTY-s, kamerás és belépő szintű is?"
Mondjuk berakom mindháromba. Részletkérdés. -
(V) ó k u s
tag
A Galaxy Ace sincs benne, ami nem egy csúcskategóriás telefon, de árba elfogadható.
Vagy esetleg egy Nokia C5-03! Van még pár ilyen relatíve lány kategóriás telefon, ami azért ajándékba nem rossz.Ahogy eddig, úgy ezután se foglalkozok a tiltással. Véleményt írni bárkinek joga van. Vádaskodás nem volt! Innentől lehet tenni egy szívességet! Offolni a nagy moderátori dolgokat!
-
(V) ó k u s
tag
Most komolyan nem értem, hogy mit nem értettél?!
A kiemelt mobilok amik az írásban szerepelnek, azok ugye a teljesség igénye nélkül lettek válogatva! Ergo nincs benne az összes SE, ZTE, stb. telefon, amik a szolgáltatóknál megtalálhatóak.
Szintén nincs benne pár olyan készülék, amiket már többen jeleztek.Amikről írtál, azok az "X" kategóriás telefonok. Az az, azon készülékek amik most újnak, jónak számítanak, és ezekkel lehet találkozni bárhol!
Boltok, hirdetés, stb.!Ennyire nem hiszem, hogy nehezen értelmezhetően fogalmaztam...
Vádaskodás? Hol? Nem kell felesleges fikciót generálni! Ha meg tiltogatni akarsz tedd! Baromira nem hat meg a sokadik után! Biztos csak ez az egy eszköz van a palettán...
-
Dunbar
senior tag
Szerintem arra gondol, hogy van, akinek 40 ezer is luxus egy telefonért, de le lett írva, milyen árban mit adnak, nem tudom, mit kell vergődni.
+1 Nexus S-re, azt még talán kapni is lehet rendesen.Sztbeni: Xperia sorozat pedig a legkevésbé gagyi, vesd össze htc "low-end", samsung olcsóbb galaxy és lg modellekkel, nagyon jól csinálja a SE.
N8 egy rakat szar az áráért, ilyen kijelzővel és vassal.25: Találtál egy helyesírási hibát, gratulálok.
Lirion: van bada, benne is van mindkettő, ami kapható, és megéri, van WP7- Omnia, Optimus, Titan, Lumia le lett írva, van symbian, ami nem sokat ér, a felsőkategóriás iPhone, amiből szerintem benne lehetne a 4 is, és ott van az Android 30x annyi modellel, mint ami a többinek van összesen. Szerintem rendben van az arány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házimozi haladó szinten
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest