- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Szerintem 512 androidnak sem annyira kevés még!
Legalább is én nem érzem kevésnek.
Csupán megfelelő beállítás és helyes használat kérdése. Sőt a fejlesztők sem érzik kevésnek, mivel az android jégkrémszenyójának is bőven elég lesz. Akkor?Ha lehet akkor nem kezdenék el itt is egy android vs ios háborút!
-
kolosanyi
veterán
Nos egyrészt a hangzás az nagyon szubjektív dolog, másrészt nagyon sok embernek nincs igénye jó hangzásra. Már csak azért se, mert a manapság divatos csörömpöléshez (mert azt nem nevezném zenének) nem kell hangminőség, max sok mély azt kész. De ha lenne is (azok után meg pláne, hogy meghallgatnak egy jó rendszert), nem fordítanak rá pénzt, időt, ami azért valljuk be nem meglepő, mert nem épp két fillér az ilyesmi. Sokan úgy vannak vele, hogy jó-jó, de nem cserélik le a gyárit, mert az is megfelel nekik. Sőt, egyenesen ritka az olyan, aki nem gyári headsettel/fülhallgatóval használ egy telefont/lejátszót. Pontosan ezek miatt nem tesztelnek itt az arénás srácok sem komolyabb fülessel, a témát mélyebben érintve. Párszor már meg lett ez beszélve a fórumon sajnos. Pedig én szívesen olvasnék mérésekről (a decibelek azért adnak támpontot), zenei tesztekről, akár egy zenés blog keretein belül.
Sajnos nem vagyok hozzáértő a témában, csak annyit tudok, amit itt a fórumon olvastam, túlzottan nem másztam bele. Mindenesetre az eddigi tapasztalatok alapján a HTC nem nagyon szokott figyelni a jó DAC-ra. A Sony már igényesebb ilyen téren, de sajnos nem tudom, hogy mit használnak. Meg igazándiból ez olyan dolog, hogy meg kell hallgatni, ha a saját igényeknek megfelel, akkor nincs gond. -
ThorsHUN
őstag
Az SGSben elvileg ugyanaz a DAC van mint az iphone4-ben. Csak az SGSben nincs ugye normalis driver, rootolni kell a telefont es voodoo-t rakni ra, hogy rendesen szoljon. Ami nagyon jol szol meg az a meizu m9-ese es csokolom. Androidos vonalon igy kb vegeztunk is a dologgal, legalabbis en nem tudok mas, kifejezetten jo hangzast produkalo telefonrol. (A Desire eleg katasztrofalisra sikeredett ebbol a szempontbol
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest