Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megjelenés 2020-ban.
[link]"Still, we wouldn’t expect the game to come out in 2019. However, 2020 sounds reasonable."
-
batman91
őstag
Hogy ha olyan lesz mint a Painkiller, akkor egy jó kis játékot kapunk majd. Szeretem az ilyen ledarálok mindent stílusú játékokat. Jók az ilyen régimódi mészárlós játékok. Az új Doom is mennyire király volt már.
-
snecy20
nagyúr
Nekem úgy tűnik mintha az újkori Doom keveredne a Painkillerrel.

Szerintem a kurva jó pályadesign az garantált... -
Most látok hallok először erről a játékról de egyuttal fel is írom az "eddig tetszik és odafigyelek rá hogy mi sül ki ebből" listámra.
-
ribizly
veterán
ÚÚÚÚÚÚ
Na ez várós!
-
Scholes9
nagyúr
PS-re várjuk szeretettel

-
hogabesz
aktív tag
A videó alapján nem rtx-es, így nekem már nem is kell

-
haxiboy
veterán
Nem hallottam róla, de meggyőző. Egy próbát biztosan megér

-
hardzsi2
aktív tag
Idő közben javítottak a dátumon: holnap lesz elérhető újra a honlapjuk - remélhetőleg lesz rajta valami extra infó erről az alkotásukról is...
-
antikomcsi
veterán
Eddig nem is hallottam róla, mostantól meg azon izgulok, hogy nehogy elfelejtsem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
huskydog17
addikt
A Doom Eternal mellett ez a másik FPS, amit iszonyatosan várok!
A Vanishing of Ethan Carter extrém magasra emelte a lécet a maga műfajában és biztos vagyok benne, hogy az Astronauts hasonlóképpen akar eljárni a Witchfire-el is FPS műfajban.

-
KaitouP
nagyúr
Zseniális atmoszféra, képi világ, gyönyörű grafika, elég ígéretes.
Can't wait to see more! 
-
törölt tag
A trailert már láttam korábban, és emlékszem, hogy mennyire tetszett ez a kis "félrevezetés" benne. Tényleg ötletes, a látvány meg elképesztő.
-
törölt tag
Az új Doom mellé tökéletes lesz

-
exedoc
senior tag
Nagyon király lesz. Várjuk szeretettel. Amilyen atmoszférát és sztorit kapott az Ethan Carter, ha csak azt a szintet megüti már frankó.
-
hardzsi2
aktív tag
Tetszik.
Pár extra infómorzsa:
- Honlapjuk megújul (gondolom friss tartalommal töltik fel), bár ezzel már 2 napja késésben vannak;
- Konzolok Szervizénél már előrendelhető 2019-es megjelenéssel (amit simán lehet, hogy csak betippelték)... ez elég vicces szerintem
- Ahhoz képest, hogy a legtöbb forrás úgy tudja, hogy csak PC-re jelenik meg (vagy a fejlesztők nem neveztek meg platformot és ebből ezt következtették ki), ennek ellenére ezen német oldal szerint már Xbox One-ra is előrendelhető...
-
törölt tag
Figyelemmel kísérem. Még nem is hallottam róla. Bejövős.
-
Segal
veterán
Tovabbra is varos

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Várós, nagyon..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)