Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
EE..... Omniamon amikor megkaptam októberi FWvolt, és már avval is bugmnetesebb volt mint a fözött romos, agyon tweakelt HTCim.
Összehasonlíthatatlan: Samsung FW/support szinten méltó ellenfele lett a Nokianak, pl akár még hivatalos 6.5 support is lehet Omnian.... (3-4éve még Samsung suport nem így ált.....) HTC viszont ott tart ahol 3-4éve Samsung: Bugos készülékek support nélkül
-
Mamuska
őstag
Én is jóval jobb telefonnak tartom a toshiba üdvöskéjét. A HTC lehúz még jó pár bőrt erről az elavult prociról, egyék meg a szarjukat, nekem már nem kell. Ugyanaz a proci lesz ebben, mint ami az xperiámban van, teljesen ugyanaz. A következő telefonom valószínű toshiba, vagy samsung lesz pda vonalon, azért mert jobbak.
-
Dyingsoul
veterán
köhöm, az előttem lévő két úriember már rávilágított a tényekre: a másik két méretével van gond, nem a vastagsággal
Egy mobilnak a vastagsága még elmegy, hiszen nem papírlapokkal szoktunk telefonálni. A zsebem pedig ha nem lenne 1 cmnél vastagabb, akkor érdekesen férne bele a kezem és mellé még bármi más! 
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és hogy legyen qwerty rajta
Ki mondta, hogy mi, emberek egyformák vagyunk?
Egy mobilnak a vastagsága még elmegy, hiszen nem papírlapokkal szoktunk telefonálni. A zsebem pedig ha nem lenne 1 cmnél vastagabb, akkor érdekesen férne bele a kezem és mellé még bármi más!