Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
A touch pro-nak is késik a navija, videót nem játszik le normálisan, zenehallgatás sem lehet egy élmény meg gagyi a csatlakozója, nem is sebességbajnok, de melyik gépük az. Nem olvastam utána, gondolom egy oldalnyi hibát össze tudnék keresni, de melyik HTC gép nem hemzseg a hibáktól? Tapsoljak hozzá, hogy egy ilyen több éves ócska procit tesz az új telefonjaiba? Lehúznak még 25 bőrt ugyanarról. Inkább várok, amíg megjelennek a sanpdragon procis telefonok, talán egy toshiba nyerő lesz nálam.
-
Mamuska
őstag
és ki a [...] érdekel, hogy értesz-e?
Szolidabban, hé!!!

[ Módosította: Viktor0610 ]
-
-
Mamuska
őstag
Én is jóval jobb telefonnak tartom a toshiba üdvöskéjét. A HTC lehúz még jó pár bőrt erről az elavult prociról, egyék meg a szarjukat, nekem már nem kell. Ugyanaz a proci lesz ebben, mint ami az xperiámban van, teljesen ugyanaz. A következő telefonom valószínű toshiba, vagy samsung lesz pda vonalon, azért mert jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest