- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
karantÉN
aktív tag
szép kis gép lett ! bár nekem a sima pro 1 es jobban tetszett , csak a kijelző volt kicsi rajta de kinézetre ( szín , hátlap dizájn , betűfény )
várom a teszteket ! -
válasz
Dare2Live #90 üzenetére
Ez a készülék is hivatalosan frissíthető lesz, mikor kijön a 6.5.
A hibákról azért az általad nagyobbra tarott Samsungnál is lehet olvasni, elég csak az i900-topikban visszaolvasni.
A sebességgel kapcsolatban igazad van, bár -teszem hozzá- azért az i900 is képes belassulásokra. A videólejátszásban az Intel processzor verhetetlen, ez is tény. -
Dare2Live
félisten
válasz
Viktor0610 #84 üzenetére
HTCknél jellemzően nem a processzor a hibás a lassuságokért, bugokért..... ezen nem segít a "+1"es számozás.... [link]
Nincs ezen mit ragozni, teljesen egyértelmű.
-
Dare2Live
félisten
EE..... Omniamon amikor megkaptam októberi FWvolt, és már avval is bugmnetesebb volt mint a fözött romos, agyon tweakelt HTCim.
Összehasonlíthatatlan: Samsung FW/support szinten méltó ellenfele lett a Nokianak, pl akár még hivatalos 6.5 support is lehet Omnian.... (3-4éve még Samsung suport nem így ált.....) HTC viszont ott tart ahol 3-4éve Samsung: Bugos készülékek support nélkül
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Viktor0610 #84 üzenetére
Számból vetted ki a szót! Örülök neki, hogy aktívak a moderátorok, és próbálják óvni a közösséget attól, hogy indulatos emberek mondjanak közízlést sértő véleményeket a termékekről (amiket ráadásul még alkalmuk sem volt kipróbálni...)!
[OFF]Egyébként nem volt még olyan hogy is mondjam technikai korszak, amikor a gondolkodó ember ki ne jelenthette volna hogy "ez nem olyan túl rossz, de megvárom a következőt mert az már x és nem y és ebben és abban is jobb" és ez továbbra is így lesz, mert a technika rohamosan fejlődik! Új termékek jönnek, régiek mennek, ez az élet rendje is. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy spórolok amennyit tudok, és amikor úgy érzem, hogy eljött az ideje, veszek egy csúcs vagy majdnem csúcskategóriás készüléket (legyen szó informatikai cikkről vagy mobiltelefonról) és elvagyok vele jó pár évig. Persze minden embernek másak az igényeik és más a pénztárcája mérete./OFF]
Nagyon várnám egyébként a teszteket már, arról valaki tud infót, hogy kb mikorra lesz?
-
Ebben nem ugyanaz a processzor van, mint a Touch Diamondban/Proban/HD-ben.
A hangnemedből pedig vegyél vissza, csak a flame miatt ne gyere ide, mert felesleges.Várjuk meg az első tesztet, az első felhasználói visszajelzéseket, aztán lehet szórni (indulatok nélkül) a szitkokat.
-
rankesz
veterán
Akkor minek van 2 HTC is a tulajdonodban?!
Ha nem tetszik lehet menni Acer-t venni nem itt rombolni a hangulatot [...]! (Bocs Modik)
Nekem Touch HD-m van, a gyári rommal tényleg voltak problémák (bár együtt lehetett volna velük élni) A HTC-nek van egy nagy előnye, ez pedig a közösség ami mögötte van.
Az új főzött romokkal 100%-ig elégedett vagyok a készülékkel. A navi se késik, jack is van rajta stb...
Kajakra nem értelek miért jó az neked ha gyártod a flémet itt a fórumon...[ Módosította: Viktor0610 ]
-
Mamuska
őstag
válasz
runner 125 #80 üzenetére
A touch pro-nak is késik a navija, videót nem játszik le normálisan, zenehallgatás sem lehet egy élmény meg gagyi a csatlakozója, nem is sebességbajnok, de melyik gépük az. Nem olvastam utána, gondolom egy oldalnyi hibát össze tudnék keresni, de melyik HTC gép nem hemzseg a hibáktól? Tapsoljak hozzá, hogy egy ilyen több éves ócska procit tesz az új telefonjaiba? Lehúznak még 25 bőrt ugyanarról. Inkább várok, amíg megjelennek a sanpdragon procis telefonok, talán egy toshiba nyerő lesz nálam.
-
Mamuska
őstag
és ki a [...] érdekel, hogy értesz-e?
Szolidabban, hé!!!
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
AMD Power
titán
Ez biztos egy állat. De én ennyi pénzért már notit vennék. Bár az mondjuk nem is ekkora...
-
Dyingsoul
veterán
Mindig sajnálom mikor ahelyett hogy normális érveket elmondaná mindenki, valahogy mindig személyeskedés lesz a konfliktusokból, csak azért, mert egy ember másképp látja a dolgokat
-
erdoke
titán
Mindegyiknek vannak hibái, ez alól a Samsung (és vslószínűleg a Toshiba) sem kivétel.
A kérdés az, milyen hivatalos ill. közösségi támogatást kapsz hozzá. Az Omnia esetében a gyári támogatás kiemelkedően jó, már ami az angol ROM-okat illeti, de honosított szoftverek frissítése bizony felemás. A független és a pannonos készülékekre jött ki újabb, lényegesen jobb verzió, de a trés és vodás tulajdonosok még mindig a szeptember elejivel kénytelenek küzdeni, hacsak nem raknak fel egy angol szerviz- vagy főzött ROM-ot. Szerencsére utóbbiból is hatalmas a választék.
Szóval utánajárás és bütykölgetés nélkül messze nem tökéletes a Samsung sem. -
-
erdoke
titán
-
ysolt
csendes tag
btw noha hosszabb, egyben vékonyabb a tpro2 a tpro-nél.
speciel nekem jobban elfér a zsebemben mint az elődje. -
ysolt
csendes tag
pár észrevétel mint friss tulaj
a legtöbb apró kis idegesítő hibát kijavították ami a sima pronál idegőrlő volt.
szóval nem csak a külsője jobb az elődjénél. sokkal használhatóbb is lett, nyilván nem mellesleg a nagyobb kijelző miatt.ami viszont hiányzik a pro után az a rádió, és a kis led a fótózáshoz.
a csomagolás spártai, legalább is a pro designos dobozához képest, ill a töltőről is lespórolták a világító htc feliratot. kénytelen leszek a proét használni ;)összegezve bejön a kütyü , megérte váltani.
-
Mamuska
őstag
Én is jóval jobb telefonnak tartom a toshiba üdvöskéjét. A HTC lehúz még jó pár bőrt erről az elavult prociról, egyék meg a szarjukat, nekem már nem kell. Ugyanaz a proci lesz ebben, mint ami az xperiámban van, teljesen ugyanaz. A következő telefonom valószínű toshiba, vagy samsung lesz pda vonalon, azért mert jobbak.
-
-
erdoke
titán
válasz
Viktor0610 #55 üzenetére
Mindenkinek más paraméter fontosabb. Én pl. másfél centinél vastagabb és 150 g-nál nehezebb kütyüt max. a táskámban tudok elképzelni. Míg a fizikai paraméterek feketén-fehéren összevethetők, addig az üzemidő nem csak az akkumulátor kapacitásától függ, és itt az elavult Qualcomm CPU csak hátrányt jelent.
A teljesség kedvéért a fizikai paraméterek összehasonlítva (TP2 vs. TG01)
Magasság: 116 mm vs. 129 mm (bő 11 %)
Szélesség: 59,2 mm vs. 70 mm (bő 18 %)
Vastagság: 17,3 mm vs. 9,9 mm (közel 75 %)
Tömeg: 178,5 g vs. 129 g (bő 38 %) -
Dyingsoul
veterán
köhöm, az előttem lévő két úriember már rávilágított a tényekre: a másik két méretével van gond, nem a vastagsággal
Egy mobilnak a vastagsága még elmegy, hiszen nem papírlapokkal szoktunk telefonálni. A zsebem pedig ha nem lenne 1 cmnél vastagabb, akkor érdekesen férne bele a kezem és mellé még bármi más!
-
-
erdoke
titán
válasz
Dyingsoul #53 üzenetére
Szerintem én valami másról beszéltem.
A Touch Pro2 közel dupla vastag, érdekes zsebed lehet...
-
Dyingsoul
veterán
mi az a stone?
Nagyon szívesen néznék egy n97 vs htc tp2 tesztet
Bár sajna még az n97 meg sem jelent :S De sebaj! ittvan az már nem messze!
Ár miatt nem aggódok különösebben most amugyis vizsgaidőszakom van, nem koncentrálhatok a telokra, aztán majd nyár közepe-vége felé beruházok egy high tech qwerty telóraMég szerencse hogy vannak kapcsolataim és áfa nélkül meg tom szerezni ha minden jól megy
-
sien
aktív tag
gyorsan megnéztem ról pár videótesztet, és sajnos a legrosszabb következett be amire csak számíthattam. nekem ez S.T.O.N.E.
várok még két hetet, hátha vodánál is megjelenik, de sok reményt nem fűzök hozzá, most a diamond2-t nyomják.
-
skajwa
senior tag
Valóban nagyon szép lett. Az egyetlen probléma a Winmo jelenlegi sebessége. Pedig más oprendszerrel simán megszoríthatná a Htc a nagyobb gyártókat.
-
törölt tag
Ebből dualsim lesz?
-
hans87
tag
Áú!
Ez de jól néz ki!
HTC-k eddig is megfogtak, de ez nagyon bejövős.
Tudása rendben van, nagyon. Ára sem gáz.
A WinMo mondjuk nem az én stílusom, de attól még bejön... -
-
erdoke
titán
Úgy írjátok, mintha a 180-185 ezres ár olcsó lenne. Vagy 160e lenne.
-
verser233
senior tag
Itt még kevesebb:
Ó ha lenne benne 3,5-ös jack
,mint a HD-be
De nagyon nagyon szép!És nagyjából ugyanolyan áron nyitott mint anno a HD
Javítottam a linket.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
erdoke
titán
220e lesz, az kb. 800 euró. Ugyanis ami kint 800 dollár, az errefelé 800 euró szokott lenni. Durva naivitás azt képzelni, hogy 200 alatt fog indulni (mármint hivatalos forrásból, magyar garanciával).
Egyébként erősen féltégla kategória mind vastagság, mint súly tekintetében. Ehhez képest az 1500 mAh akksi sovány.
-
kelzsoca
félisten
Igényes darab valóban
-
edward2
addikt
válasz
Napfénysüti #15 üzenetére
tuti nem 160 lesz. uj diamond több. ez legalább 180-190 lesz.
-
A cikkben jelzett áresést én is várnám, de a HTC nem az a gyártó, amelyik olyan mértékben csökkentené árait, hogy az figyelemreméltó lenne...
(Ettől független reményeim szerint hamarosan birtokolhatok majd egyet...
)
-
madarasz92
őstag
Elfogadnék egy ilyet!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #18 üzenetére
ennyiből, ha szűken is, de kijön egy netbook + notebook páros
-
zed1983
őstag
Ez nagyon szép
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Napfénysüti #15 üzenetére
hát nem tudom..
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a 160k-s kezdőár nem is tűnik vészesnek a konkurensek elszállt áraihoz képest.
-
tdd587
őstag
Hmm, azt hittem más is egyszer vesz csak Windows Mobile "telefont". Másodjára már inkább telefont. Pedig olyan szépek a HTC készülékek... csak akkora csalódás, amikor használni is kellene... pl. telefonálni vele. Vagy netezni. Vagy videót nézni. Pedig fél éve még hogy lelkesedtünk értük... azóta meg már csak nekem van meg a Diamond. Mert olyan szép...
-
bigmasterg
addikt
Várjuk a tesztet.
-
<NewL>
addikt
Nagyon tetszik és a tudása is ott van! Ennyit kiadni viszont én nem engedhetek meg magamnak. Viktor szerintem hamarosan le is cseréli az "régit"
-
R3ap3r
tag
Megvan a Kaisim utódja
-
-
N-vidi-A
őstag
"3,6 hüvelykes, 800x480 képpontos érintőkijelzőt, 3,2 megapixeles, autofókuszos kamerát, TouchFLO 3D kezelőfelületet, 528 MHz-es Qualcomm processzort, 288 MB RAM és 512 MB ROM belső memóriát, 7,2 megabites HSDPA letöltési és 2 megabites HSUPA feltöltési képességet, WLAN, GPS és sztereó Bluetooth modult, sztereó RDS FM rádiót, tévékimenetet és 8,5 óra beszélgetést kínáló 1.500 mAh kapacitású akkumulátort kapott."
nagyon jó, és azért a 160e Ft-s kezdőár sem annyira vészes!
-
-
Ankhiszesz
tag
Ez aztán igazán gyönyörű
Bár nem igazán az olyanoknak találták ki, mint amilyen Én vagyok, mert ez már nekem teljesen felesleges flanc.
-
David75
őstag
Nagyon nagyon szép az a billentyűzet és maga a telefon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest