Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mystic
tag
Bizony jó lenne egy tesztet látni róla!
Az akasztott embert még az ág is húzza
-
asadasad22
őstag
sztem így lesz, a google mentalitása nem éppen az, hogy foggal-körömmel ragaszkodnak a saját baromságukhoz, mint sok más gyártó. általában nagyon jól látják, hogy hogy mi kell a népnek, és általában nagyon jól el is találják, ha pedig mégsem, általában rugalmasan javítják a hibájukat, szabad kezet adnak mindenben.
-
FRENK1988
veterán
DarkByte és skajwa: Ámen. Mert akkor lecserélném az N82-et rá.
Morden24:"A telefon viszont valóban vállalható, és nem csak külső, de speckók alapján is. Mondjuk a G1 után kevés olyasmit lehetett volna csinálni, ami nem előrelépés design terén." kicsit kemény[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Morden24
nagyúr
Nagyon jó lenne már egy Android-os cikk. Igazán érdekelnének már a belsőségei, hátha akkor felfedezek valamit benne, amiért érdemes vele foglalkozni
A telefon viszont valóban vállalható, és nem csak külső, de speckók alapján is. Mondjuk a G1 után kevés olyasmit lehetett volna csinálni, ami nem előrelépés design terén.
Sectumsempra - For Enemies
-
skajwa
senior tag
Viszont ennek már vállalható a külseje nem úgy mint a g1-nek.
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
bolondember
MODERÁTOR
tesztet a népnek, engem nagyon érdekel(t) ez a telefon, kíváncsi vagyok milyen lehet...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
FRENK1988
veterán
Jó jó ez az Android de azért kinek kell olyan oprendszer ami a tudtod nélkül felnéz a netre főleg mikor nem a hazádban vagy?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest