- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Menő amerikai egyetemeken felismerték ezt és a pszichomókusok, habzó szájjal hoznak létre (ál)tudományos tanszékeket, ahol még tanítják is ezt a sok agymenést. Igazából a pózolás és a kurválkodás egy idős az emberiséggel, az a különbség, hogy ez most már interneten megy nagy üzemben.
-
Ezek a kezdeményezések mindig azon buknak el, hogy fentről akarják megmondani, mi jó nekik és feltételezéseken alapulva csinálnak "kampányt" nekik.
Mi volna, ha egyszer fordtva csinálnák és megkérdeznék, mit szeretnétek, gyerekek és be is vonnák a célcsoportot is?
-
Azért az vicces, hogy néhányan úgy tudnak nyilatkozni egy másik generációról, mintha 60+ évesek lennének
-
tomazin
veterán
A kezdeményezés célja a digitális edukáció, illetve a Z generáció tartalomfogyasztási szokásainak mélyebb megismerése.
Tehát oktatásért cserébe jól benyúlják az adataikat. De ahogy rákattingattam a linkekre nem látok oktatást, csak lájkoljá minket mer' az a menő, meg még tőccsed ki ezt, hogy jól megismerjünk. -
tomazin
veterán
csak én találom ebben hol az edukáció? vagy mire edukálnak?
-
ksanc
őstag
Én meg Kampány indul a Z generáció digitális ejakulációjáért-nak olvastam...
Oszt' még nem is akkora hülyeség
-
törölt tag
"A felmérés lehetőséget ad arra, hogy átfogóbb képet kapjunk a mai tizenévesek digitális önkifejezésével kapcsolatban"
Hogy miről?
Nem is tudtam hogy a pucsítós csücsörítéses "önkifejezést" ennyire kutatni kell
-
atike
nagyúr
........................instagrampályázat.
Anyám, borogass....
-
Peter13
senior tag
Ezt az "edukációt" nem lehetne már végre kiutálni a közéleti szóhasználatból? Vagy csak nekem bánccsa a fülemetet?
A cikkhez: baromira őskövületnek érzem magam a "z" generációhoz képest, viszont furcsa módon cseppet sem vágyom rá, hogy a részese lehessek (engem konkrétan riaszt az, ami keveset látok belőle). Viszont az nem baj (sőt igazából tök jó), hogy más szemszögből is párbeszéd indul velük; ki tudja, még jó is kisülhet belőle...
-
Syl
nagyúr
válasz
idegen lény #1 üzenetére
Ja, csak ezek nem előre tartott karokkal hörögve mennek, hanem leszegett fejjel, telefont nyomkodva.
-
idegen lény
addikt
zombi generáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Opel topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iOS alkalmazások
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest