- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Menő amerikai egyetemeken felismerték ezt és a pszichomókusok, habzó szájjal hoznak létre (ál)tudományos tanszékeket, ahol még tanítják is ezt a sok agymenést. Igazából a pózolás és a kurválkodás egy idős az emberiséggel, az a különbség, hogy ez most már interneten megy nagy üzemben.
-
Ezek a kezdeményezések mindig azon buknak el, hogy fentről akarják megmondani, mi jó nekik és feltételezéseken alapulva csinálnak "kampányt" nekik.
Mi volna, ha egyszer fordtva csinálnák és megkérdeznék, mit szeretnétek, gyerekek és be is vonnák a célcsoportot is?
-
Azért az vicces, hogy néhányan úgy tudnak nyilatkozni egy másik generációról, mintha 60+ évesek lennének
-
tomazin
veterán
A kezdeményezés célja a digitális edukáció, illetve a Z generáció tartalomfogyasztási szokásainak mélyebb megismerése.
Tehát oktatásért cserébe jól benyúlják az adataikat. De ahogy rákattingattam a linkekre nem látok oktatást, csak lájkoljá minket mer' az a menő, meg még tőccsed ki ezt, hogy jól megismerjünk. -
tomazin
veterán
csak én találom ebben hol az edukáció? vagy mire edukálnak?
-
ksanc
őstag
Én meg Kampány indul a Z generáció digitális ejakulációjáért-nak olvastam...
Oszt' még nem is akkora hülyeség
-
törölt tag
"A felmérés lehetőséget ad arra, hogy átfogóbb képet kapjunk a mai tizenévesek digitális önkifejezésével kapcsolatban"
Hogy miről?
Nem is tudtam hogy a pucsítós csücsörítéses "önkifejezést" ennyire kutatni kell
-
atike
nagyúr
........................instagrampályázat.
Anyám, borogass....
-
Peter13
senior tag
Ezt az "edukációt" nem lehetne már végre kiutálni a közéleti szóhasználatból? Vagy csak nekem bánccsa a fülemetet?
A cikkhez: baromira őskövületnek érzem magam a "z" generációhoz képest, viszont furcsa módon cseppet sem vágyom rá, hogy a részese lehessek (engem konkrétan riaszt az, ami keveset látok belőle). Viszont az nem baj (sőt igazából tök jó), hogy más szemszögből is párbeszéd indul velük; ki tudja, még jó is kisülhet belőle...
-
Syl
nagyúr
válasz
idegen lény #1 üzenetére
Ja, csak ezek nem előre tartott karokkal hörögve mennek, hanem leszegett fejjel, telefont nyomkodva.
-
idegen lény
addikt
zombi generáció
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest