Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Nem azt mondom, hogy nem lehetne, hanem a 82-re reflektáltam. Az azért elég húzós lenne (talán megvalósíthatatlan).
De szvsz nem akarnának emelni rajta, szerintem a következő lépés a 808 utódban is a jobb low light képesség lett volna.Bár, és ebből jó lenne nem valami barom elvi vitát gerjeszteni.
Ha a Symbian nem ment volna a megszűnés felé, akkor a 808, így ebben a formában nem jelent volna meg - szigorúan szerintem. A 808 tipikusan az a készülék, amibe mindent bezsúfoltak, ami a raktáron volt, pont azért, mert ez volt az utolsó nagy durranás, aztán roló le. Ellőtték az összes akkori puskaport, nem akartak kihagyni belőle semmit, ami az akkori lehetőségek szerint beleférhetett..
Amennyiben a Symbian nem kerül kukázásra, a 808 képességeit szépen szétosztották volna több generációs készülékre. Én hiszem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden szögből megmutatta magát a PureView 808 Windows Phone 8 alapokon nyugvó utódja.
- iPhone topik
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest