Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Alias HTC Csicsa
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
iPhone okostelefon ellenfelének szánják, azért nem bővíthető a memória. Talán a célcsoportnak ez nem is annyira fontos, feltéve ha a másolási sebesség eléri a kártyaolvasós tempót. Ugyanezért nem akartak kompromisszumot kötni a vastagság esetén, inkább maradtak a gyenge akksinál.
Valószínűleg ugyanúgy nem nekem készül mint az iPhone, én inkább kihagynák pár dolgot a hosszabb akkumulátoros üzemidő érdekében. Pl. 2,8"-on egy HVGA is elég lenne.MOD
róland, Bash,
Nem feltétlenül a memória méretével van a gond, hanem így nemcsak fizikailag, hanem sebességben is kötött a tárolód. Nem tudom átdobni egy másik kütyübe vagy olvasóba, illetve nem tudom gyorsabbra cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)