- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Rickazoid #45 üzenetére
Javítsatok ki, ha tévedek, de az, hogy újra kell tenni friss profillal, 95%-ban az addonok miatt lehet, amiket szintén újra kellett írni a 4-es Fx-hez. Legalábbis más nem igen tud bekavarni az új verziónak, csak a régi addonokból visszamaradt maradványok.
"Egyértelműen elszúrták, ez alól nem mentesít senkit"
Erre én nem mondanám, hogy a Mozilla hibája, mert az addonokat nem ők írják, és mint írtam, szvsz ezek tudják összebarmolni leginkább.
Én már régóta úgy használom a Firefoxot (még talán a 2-est is úgy használtam), hogy kb. fél napig, vagy van, hogy még tovább, nem zárom be, fut folyamatosan, jónéhány füllel, és nem tapasztaltam memory leaket. Olyat, hogy bezárom, és fut még a folyamat, talán a 2-esnél láttam, a 3-astól nem igen emlékszem ilyenre.
Szerintem nagyonis jól megírták a 4-es verziót, sokkal jobb lett, mint az eddigiek. Véleményem szerint megéri rászánni azt a 3 percet, és új profilt készíteni, hogy tutira jól működjön a böngésző. Nekem legalábbis megérte, és azóta nincs is gondom vele."egy alapos takarítás után egy friss újratelepítéssel talán jó lehet."
Nem kell oda a talán. Ha reinstall után, friss profillal nem lesz jó, akkor ott nem az Fx lesz a hibás, hanem más gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest