Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
Kicsit úgy vagyok ezzel a flat dizájnnal és az egész kinézettel, mint anno az iPhone4-el. Mikor az első képeket láttam róla, az volt a véleményem, hogy a 3GS mennyivel szebb telefon és minek kellet ez a dizájnváltás. Aztán egyre jobban tetszett az i4, ahogy egyre több képet láttam róla, majd mikor először kezembe fogtam, már a világ legszebb telefonjának tartottam (és azóta is ez a véleményem).
-
Gadgetfan_
senior tag
Szerintem meg baromi jó lett az iOS7, az első amit azonnal frissíteni fogok ha megjelenik... Bár a flat-dizájnnal még barátkoznom kell, de egyre inkább tetszik, minél többet nézem.
-
Gadgetfan_
senior tag
Hasonlóan érzem én is. Már jó ideje iPhone-t használok és megszoktam, a telefonomtól egy fajta "működési érzetet" (feeling
) a használat közben, amiről nem akarok lemondani. Az utóbbi egy évben kétszer csábultam el, hogy váltok, mikor megjelent a Note2 (ha már lúd, legyen tepsi) és most a HTC One premierén. Mindkettőt használtam majd egy napig, és tényleg lehidaltam egy-két megoldástól amit szívesen vennék a telefonomban, de végül mindig oda lyukadtam ki, hogy valahogy mégsem olyan jó érzés használni, egyik sem tudja azt, amit az én vénséges i4-em. Hogy még annak a szintjét sem sikerül megugornia az ezermagos Androidos telefonoknak felhasználói élményben, a gördülékenységben és simaságban, bár elismerem funkcionalitásban és szolgáltatásban meghaladta már az Android az iOS-t. De mivel nekem fontos az, hogy a telefonom egyszerű és felhasználóbarát legyen, és emellett minden felmerülő igényemre elérhető legyen akár több alkalmazás is, ezért úgy néz ki még maradok az iPhone-nál és az iOS-nél. Remélem ezt az "élményt" nem sikerül elszúrniuk az Apple-nél, mert akkor már semmi sem tart náluk, és váltani fogok.
-
Gadgetfan_
senior tag
Minden szavaddal egyet kell értsek!
Mostantól felhatalmazlak rá, hogy te írd meg helyettem is ebben a témában a kommenteimet!
Nem vagyok nagy híve a flat design-nak. Hogy menyire utálom a Speedtest és a Podcastok ikonjait és felhasználó felületét, olyan sivár és jellegtelen lett az új dizájnnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest