- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Sok sikert hozzá. Minden él nélkül. Nekem az Android nem alternatíva, és nem azért, mert bele lennék buzulva a iOS-be, mert nem. Vannak hibái, nem is kevés. De nekem ez felel meg jelenleg a legjobban. Az android majd a 10 magos korszakában lehet tetszeni fog, de ez még odébb van.
Manchester
Semmi radikális nem történik, mint ami a W7 és W8 esetében lezajlott, szóval szerintem ez felesleges para.
Ha az Apple zuhanni fog/kezd, azt nem az UI változásnak lesz köszönhető, hanem valami másnak.Egyébként a W8 miatt sem kell aggódni, idővel átpasszírozódik a piacon és a W9-re nem lesz ekkora téma már az sem.
-
Dany007
veterán
Sörözök épp.
Akkor jó, azt hittem már a szemem szivat...
Mikor sógoromnak mutattam még októberben, vörös fejjel jegyezte meg, hogy ez tényleg nem lagol nem akad nem röccen meg sehol... De gúnyosan hozzátette, hogy biztos ezért kell bele az erős hardver...
Ő igazi apple fanatikus...
Egyébként ICS és JB alatt nálam is produkált furcsaságokat. Ezért is tettem vissza a GB-t. Itt tényleg tökéletes.
@Mr. Byu:
Könnyen lehet. Sok jót nem hallottam róla. Nem is értem mért kell ilyen saját ui-val elcseszni egy jó vasat.
Igazából a régi LG-m 800mhz-es 2.2-es sem lagolt, akadt... az elején. Aztán pár hét múlva szépen belassult. Újra kellett indítgatni meg ilyenek. Szar volt na. Igaz kemény 20k-ba került újonnan...
De ezt már 2.3.7-nél javították a P-nél már nincs ilyen hiba.
Szóval biztos, hogy a szoftverrel cseszik el a dolgot és nem maga a hardver a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest