Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ROBOTER
addikt
Igen, gond van. Bocs, igazad van, nem Sonyra gondoltam más Android alatt, hanem a többi Samsungra.
Nekem is gyári SW van rajta, és utálom a lassúságát, pár napja jobb a helyzet, mert megjelent rá a hivatalos Jelly. (Galaxy Note). De többé nem vennék Samsungot. Pedig Samsung párti vagyok sokmindenben, ezzel sem volt még más gondom, és pár tulajdonsága kiváló (kamera, üzemidő), de az SW-HW összhang nevetséges. Lassú, egyszerűen nem lehet a névjegyzéket és a telefont, tárcsázót kényelmesen kezelni, mert egy másodpercet vár mindenre. És ez lenne a telefon elsődleges feladata.Persze az iPhone 3G-re utóljára hivatalosan telepíthető 4.2-vel semmi nem veszi fel a versenyt lassúság szempontjából.
-
Mr. Byu
aktív tag
Valószínűleg (persze nem vagyok Android szakértő) a Touchwiz képes "érdekes" dolgokra. Azt hallottam/olvastam/tapasztaltam hogy a Sony nagyon szépen optimalizálta mindig is a saját felületét, és már gyengébb, régebbi (egymagos, 1 Ghz körüli) telefonokon is szépen fut.
Ehhez képest nemrég "teszteltem" ismerősöm Galaxy S Duos telóját, és hihetetlen, mekkora kínszenvedés volt használni. Olyan borzasztó akadásokat produkál mindenhol és mindig, hogy az már a használhatatlansághoz közelít. Most nem akarok példálózni azzal, hogy egy iPhone 4 (sőt, ha a felbontástól eltekintünk még egy 3GS) is sebességbajnok hozzá képest, de szerintem a Touchwiz-nél van elásva a kutya. Nem normális, hogy egy 1 Ghz-es, 786 MB ramos telefon nem tud használhatóan meghajtani egy szoftvert. De Android guruk javítsanak ki, ha tévedek.
-
joey04
titán
Szóval ha a te 160 akárhányezres telefonodon 3-4 másodperc amíg bejönnek a névjegyek akkor ott valami gond van!
Nem gond van, csak samsung. és ez nem fika, tényleg mumus ez nekik.
A P-nek nincs ilyen gondja. Viszont no offense, de összességében sokkal lagosabb egy samuhoz mérve (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged