Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz
Uncool Ben #34 üzenetére
Ülj le egy percre, olvasd el amit korábban írtam, aztán gondold át a kérdésedet. Szerintem le fog esni.
Ha nem megy, scroll jobbra:
"Utána meg magát az appot nézem." -
ROBOTER
addikt
válasz
Uncool Ben #29 üzenetére
Az a röhely, hogy egy 2x sok GHz-s 160eFt-os telefonom van, és 1..3 (néha 4..5) másodperc alatt jönnek be a névjegyek. És ne mondja senki, hogy más androidos készüléken másképpen van. Láttam.
Ez a röhely!
Az iPadem meg kiegészíti az életem, egy társ. Az androidos telefonomat is szeretem, de csak haver.
-
Totheground
addikt
válasz
Uncool Ben #31 üzenetére
Namost nálam két eset létezik.
A telefon a zsebemben van, ekkor leszarom, hogy néz ki. Vagy telefonálni/appot indítani akarok, akkor meg így a leggyorsabban elérhető. Utána meg magát az appot nézem.
Komolyan nem tudom, egyesek mennyi időt töltenek a telefon menürendszerének bámulásával, de én minél kevesebbet akarok, és ebben az ios féle rendszer ideális. -
Totheground
addikt
válasz
Uncool Ben #29 üzenetére
Igaz, mennyivel szebb lenne telefosva widgetekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged