- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Nem véletlenül tettem vissza a GB-t. Az ICS meg a JB nekem nem jött be.
Ha megnézed a P topikot akkor láthatod, hogy az ICS megjelenéséig semmi probléma nem volt. Az egész topik arról szólt, hogy mennyit merül az akksi és hogy mikor jön már az ICS...
Nem kell romolgatni se semmi ilyesmit csinálni. Eredeti gyári GB-vel a telefon tökéletes és akadásmentes.szerk.: ja és a topikot azért hagytam ott mert egy időután már nem volt mit kérdezni. Csak használtam a telefont és kész. Nem volt gond. Ha esetleg a nevemre rákeresel a topikban, akkor látható, hogy az ICS megjelenésekkor tértem vissza újra, azután pedig a JB megjelenésekkor.
De mivel egyik se volt jó, szerintem is elcsesztek valamit a Sony-nál, ezért visszatértem a gyárira. És ott minden tökéletes. Így megint nincs semmi okom figyelni a topikot. De azt tudom jól, hogy a JB-vel sokaknak gondja van. Én nem szaroztam vele. A 2.3.7. tökéletesen bevált, visszaraktam azt kész. Sok újdonságot úgyse hozott számomra a JB.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged