- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
dbalazs80 #636 üzenetére
Nagyon gyanús lehettél nekik...
Én bementem itt Egerszegen a helyi rózsaszín kirendeltségre és simán elhozhattam egy 32GB-os példányt. Hármat kaptak, elhoztam az utolsót. Se kaució, se semmi, részletre, ahogy akartam. Kérdeztem is tőlük, hogy miért olvasni ilyen híreket, azt mondták, ez csak az ügyintézőtől függ, felméri a delikvenst és ha úgy érzi, nem fogja rendesen fizetni a számlákat, akkor kaució és nincs részlet. Érdekes, de ezt mondták...
Ettől függetlenül a Pannon online rendszerétől iszonyatosan messze van a My T-mobile, beltéri térerőben is erősebb errefelé a Pannon, szóval eddig nem mondanám, hogy a szívembe zártam őket. -
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610 #596 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy amit ír, az nem alapeset. JB nélkül nincs Backgrounder...szóval szifonnal navigálás felejtős. Meg úgy általában: akinek sűrűn kell navigációs eszköz, ne a telefonjával akarja megoldatni a feladatot.
-
Atlantis
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #308 üzenetére
Welcome to Hungary.
-
Atlantis
veterán
Dominos árak:
32GB: 189.990 HUF
16GB: 159.990 HUF.... -
Atlantis
veterán
Ne kezdjük el ezt a nyelv-problémát, anno a 3GS megjelenésekor épp eleget volt szó róla, megjegyzem, feleslegesen. Nincs és kész, helyes vagy helytelen, ezt mindenki ízlés szerint eldöntheti, de akármennyit is beszéltek róla, attól még nem lesz benne és kész.
-
Atlantis
veterán
válasz
Murderer69 #70 üzenetére
Vagy megvan a kapcsolatrendszere, ami az átlagembernek nincs és a garancia továbbra is kérdéses. Az általa adott bolti garancia meg annyit ér, mint egy miatyánk. A garanciát sem érdemes viszont túl komolyan venni, mert biza a T-Mobile is minden alkalmat megragad, hogy ne kelljen ingyen dolgoznia.
Igazából ez itt most nem is fontos, csak fel akartam hívni a figyelmet, hogy csábító ugyan, hogy külföldön szerzed be az eszközt, de kockázatai is vannak. Mint mindennek.
-
Atlantis
veterán
válasz
Murderer69 #57 üzenetére
Hiába mész ki Olaszországba, ottani lakcím nélkül nem veheted meg, ha jól tudom. Átlagembernek ez sem járható út, s akkor még a garanciáról szó sem esett. Márpedig jó dolog a iPhone, de bizony hajlamos tönkremenni is.
Champipi.:a vásárlás helyén van garancia, idehaza csak "szakértő" cégek foglalkoznak vele jópénzért. Állítólag vannak hozzáértők is, de nem szívesen lennék ügyfelük.
-
Atlantis
veterán
válasz
Depression #8 üzenetére
Ehh, nem sokan fognak egyetérteni veled.
A tesztbeli árat már kitárgyalták a topicjában, az is túlzó, meg a T-Mobilé is az.
-
Atlantis
veterán
Átverés a köbön. Az év vicce. Nem is találok jó jelzőt vagy hasonlatot.
A szomorú az, hogy lesz, aki ennyiért is megveszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged