- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Érdekes hír
Könnyen előfordulhat, hogy idővel akkor más országban is fellépnek, bár szerintem a hír értékeléséhez ismerni kellene Franciaország jogszabályait erre vonatkozóan, illetve hogy például mit jelent az, hogy az ottani Orange szolgáltató eleve olyan helyzetben van, hogy nincs piaci verseny. Mert nálunk azért erről szó sincs, a három nagy szolgáltató szerintem valós versenyben van egymással, ráadásul a magyar T-mobile függetleníti is az iPhone-t megfelelő összegért, tehát megteheted, hogy más szolgáltatóhoz menj vele. Akciósan csak az ő csomagjukkal veheted meg, de a nem akciós ár gyakorlatilag nem korlátoz abban, hogy hozzájuk kötődj szolgáltatásilag. Szerintem ezt is érdemes lenne tudni például, hogy a franciák esetében ilyenre volt-e lehetőség?
De mondom, nem tartom kizártnak egy hasonló döntés meghozatalát itthon sem, csak szerintem túl van lihegve kicsit a dolog, mert nem érinti az egész ország lakosságát, ugyanis itt ez luxuscikknek számít, és erősen kétlem, hogy milliók vásárolnának belőle.hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BMW topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged