Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Egyszerűbb de az átlagfelhasználó nem fog mókolni ezzel. Attól hogy én anno széthackeltem a Desire HD-mat, ROM-oltam a két HTC TyTN-em, Touch Pro-mat, Androidon a Desire-imet és tököm tudja mit, meg ezer Sony Ericcson-t még marhára nem lesz átlagos tevékenység. Hobbi, szórakozás, kompromisszum de nem átlagtevékenység. Ahogy a jailbreak se (annak ellenére hogy pofonegyszerű és Cydiából vásárolni gyerekjáték).
De itt még nem is az a probléma, hanem az hogy enyhén szólva is nyilvánvaló hogy egyetlen célja hogy ekézze az Apple-t, bármiben.
-
Csapoati
nagyúr
Én látatlanban azért jobban bíznék bennük. Mondjuk az én SE-m (K800i) joystickja még mindig jól működik, pedig 6,5 éves és ebből 4 évet használatban is volt, ráadásul játszottam is vele. Lehet, hogy pont azért nem került bele eddig iCuccba sem, mert még nem kellően masszív a szerkezet. Meglátjuk majd, hogy mit hoznak ki belőle, maga az ötlet szerintem nagyon jó, hasonlíthatna egy pöcökegérhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest