- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz
FatalEror #24 üzenetére
200 wattot ez is elvisz venti nélkül. El nem hiszed az UAZ fűtőradi mikre képes nem kell ide csoda, csak sok víz, rendes pumpa, meg egy jó szellős vörösréz radi, a többit gyerekjáték
TESCO-Zsömle: Precíznek lehet, hogy precíz de ilyen alapon szóba hozhatjuk a szupravezetést meg az abszolút nulla fokot is. Csak ugye a valóságnak köze nincs ehhez. Fizika vizsgán meg mérésen én is ilyen precíz szoktam lenni, de valljuk be, ha mindent ennyi oldalról vizsgálnánk, akkor 500 karakter alatt nem lenne hsz. a hűtéseket szobahőmérsékleten illik kezelni, ott pedig 400 wattot ez a tündérbogyó orkán mellet képes kivinni.
-
Tikakukac
titán
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Az ember fülét viszont igen. Ha épp nem gémer a gép és csak proci igényes feladatok mennek, akkor rohadt idegesítő a susogás. Laboron mikor mennek a gépek én rosszul vagyok óravégén a suhogástól.
FatalEror: Hogy most feszelgetésnél mennyit eszik nálam a P4 arra tippem sincs, valahol a rengeteg és a még annál is több közé saccolnám. Plusz ugye teljes alaplap és vidkari is játszik. Mekkora deltával dolgozol? Rekordom eddig 5 fok, csak procit hajtva, alap órajelen, 16db 9 volton kent ventivel és úgy 4 tripla radinak megfelelő felülettel, 4 liter körüli vízzel, felmoddolt pumpával. Lehet nálam van a hiba, de húzva és hajtva én még az életben nem láttam 45 fok alatt a procimat.
-
Tikakukac
titán
válasz
TESCO-Zsömle #20 üzenetére
Meg jó hangos is, tegyük hozzá.
-
Tikakukac
titán
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Vegyünk egy klasszikus szobát, gondolom legtöbben ott használunk ilyesmit, kivétel jegesmedvék és fókák. Itt sok esetben csalódottság fog uralkodni, mert megint csirradratta lett beharangozva és nem sok minden lesz belőle.
-
Tikakukac
titán
Pedig anno a Reserator egészen érdekes cucc volt, pláne azzal a nagy szexuális segédeszköz radiátorával.
szerk: Meg olyan szép volt és különleges. Ilyen kompakt cuccnak én is örülnék, de asztalit alig használok már, a vízhűtésbe meg már beleborítottam 1-200 munkaórát meg pár talicska pénzt, így marad az egyéni megoldás
atti_2010: Ha tényleg feltalálták a spanyol viaszt akkor én is max 200 wattot mernék rá mondani. De már ez is nagyon optimista részemről.
szerk.: Kisebb gépekhez valószínűleg ez is jó, ár mondjuk kérdéses lesz. Vagy ugye ott a H50 meg H60 meg egyéb kompakt dolgok. Egy darabig azok is jól működnek, komolyabb gépekhez mondjuk meg nem venném.
Pug: Hasonló szindróma ez is. Egyszerűen ekkora méretű dolog képtelen kiszippantani ennyi hőt, tölthetnek bele bármit, rakhatnak ide akármilyen vörösrezet. Barominagy radi nélkül rakhatnak ide akármilyen ventit meg pumpát, a hőleadó rész lesz a legnagyobb szűkösség.
-
Tikakukac
titán
Tudom, mindig szeretnek nagyot mondani. Kiindulva az otthoni hűtésemből és a 4-5 kilónyi tiszta vörösréz radiból meg még ezen kívül egy triplából megengedve az egész úgy 4 liter vízzel, na így elviszi szépen a nagyjából 400 wattot. Ez a cucc ahhoz képest egy seggdugasz, már elnézést a Zalmantól.
-
Tikakukac
titán
400W az úgy egy picikét sok lesz ennek a cuccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest