- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
"A bibi az szerintem, hogy egyszerre nem szabadna maximális teherviselést és emellett öngondoskodást is elvárni."
Pontosan ez a baj. A jelenlegi kommunikáció az, hogy gondoskodjon mindenki magáról. Épp csak elfelejtik, hogy az összes létező jogcímen fizetünk (egyszer vagy többször) az államnak közvetve azokért a szolgáltatásokért, amiket most még egyszer sarcolni szeretnének.
Vagy fizetem tovább az adókat, járulékokat, mindent, és akkor kapja mindenki "ingyen" a lehetőséget, vagy akkor legyen teljesen fizetős az oktatás, de akkor ne is vonják le tőlem hónapról hónapra."Az oktatás kapcsán néha előkerül, hogy nyugaton pár évre elmennek dolgozni az emberek, hogy legyen miből fizetniük a tanulmányaikat és az arra az időszakra eső életüket."
Ez ahogy mondod, ebben a sorrendben ma Magyarországon lehetetlen.
-
kokyt
senior tag
"Előtakarékosságról szó sincsen, hiszen a rendszer kialakításából adódóan ami befolyik pénz, az már el is van költve."
Egy másik absztrakcióban azért ez nem teljesen igaz. A nyugdíj rendszer felfogható egy hitelezett előtakarékosságnak is. Én fizetem másnak, aminek fejében más majd fizeti nekem.
Egyébként teljesen egyetértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Robot fűnyírók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest