- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
szerintem az már megjelenéskor is gyenge volt, szóval semmi bréktrú speed nem volt. és sebességre sem tudott előre mutatót. vágjanak alá egy rendes platformot, ha átírják az os-t grafikus gyorsító kihasználására, akkor onnantól elég pöpec lehet.
amíg nem attraktív valóban a hardver, az os sem lesz az a fejlesztőknek, mert éppen hogy csúcs vagy gyengébb hardverért már nem mennek az emberek, akkor pedig a fejlesztés se lesz rá. és a kritikán aluli pré házon kívül ez volt ott a másik baj szerintem, hogy kutya sem akart ezért rá fejleszteni. na meg zéró marketing. -
törölt tag
még szerintem nem a hardver minősége miatt bukott meg, hanem mert eleve úgy állt hozzá a Palm, hogy gyártanak, amennyit gyártanak, nem baj, ha csak pár tízezeret adnak el belőle, nem tömegtelefonnak szánják... így meg nem lehet fejlesztőket vonzani, ha jó esetben százada lesz a felhasználótábor, mint egy-két konkurens platform esetében...
amúgy a nyelvi támogatást megoldhatnák úgy, ahogy andoridon is van...
deja vu: nem a paraméterekben, hanem úgy "nokiásan": lötyögő slide, meg vacak minőségű műanyagok és összeszerelés. nagy vonalakban.
-
Integra
titán
nehéz elmagyarázni, ki kell próbálni.
számomra egy nagyon jól kezelhető, csinos, multitaszking os, okos kis apró megoldásokkal. hogy miért bukott meg? mert a hardver egy hulladék volt alatta. a hp szerintem ügyesen lépett a palm felvásárlásával. a kérdés az, hogy vajon mennyire értelmes appok jönnek ki rá és milyen gyorsan. -
törölt tag
nemnagyon vágom ezt a webOS-t, valaki hozzáértő felhomályosíthatna, hogy jó-e ez egy ilyen internettáblához
Új hozzászólás Aktív témák
ma Várhatóan csak a jövő év első felében kerül piacra a HP webOS alapokon nyugvó internettáblája.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest