Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
SD-IEC van olcsón, csak az semmire nem jó, mert csak a standard IEC protokollt ismeri, ergó turbók meg a játékok saját töltőrutinjai nem mennek vele, ráadásul rettenetesen macerás használni.
Van egy magyar cucc, az van olyan 18k táján, ami úgy nagyjából olyan 90+ %-os módon emulálja az 1541-et, szóval a turbók meg hasonlók nagyrészt mennek rajta, valamivel egyszerűbb kezelőfelülettel.
Meg van az 1541 Ultimate 2+, 150 euro, 100%-os emulációval, rendes menüs UI-val, rengeteg egyéb szolgáltatással (pl. az egyfile-os cuccokat DMA-val, nagyjából várakozás nélkül tudja betölteni).
-
dabadab
titán
Azt azért érdemes tudni, hogy ez a cucc kb. annyi, hogy egy C64-re hasonlító dobozban (a billentyűzet csak dísz, nem működik) van egy kb. Raspberry Pi, amin fut egy emulátor (a joystickról nem láttam konkrét infót, de szerintem egy tök sima USB-s Competition Pro)
-
dabadab
titán
"nem akarsz már a kazettával szívni a működő lemezjátszó meg vagyon"
Dehogy, 1541 is van 10k alatt, ahogy C64 is. Mondjuk én lemezzel se szeretnék már szívni, az 1541 Ultimate (kb. az egyetlen floppy-helyettesítő (meg freezer, meg játékcartridge, meg REU, meg nyomtató meg mittoménmi-helyettesítő), aminek tényleg van értelme és tényleg megéri az árát) meg 50k táján van, ami szerintem baromira megéri, de kazuál retrózáshoz lehet, hogy egy kicsit meredek.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged