Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Ez a beépített játékos megoldás, szerintem pont az értelmét veszi el az egésznek.
-
Bird
addikt
Hát ezekkel a z kategóriás játékokkal ez kevés lesz. Persze nem mindegy milyen a hardver és még ezen kívül mire lesz képes. Lásd Nes/Snes mini....
-
RyanGiggs
őstag
Szerintem a Microprose Soccer sokkal jobb volt.
Viszont ilyen játékokkal amikkel adják, hááát.... eléggé gyatra!
A legjobbak pont nincsenek is rajta!
Pl.: Street Rod, Wizard of War, Test Drive, Great American Cross Road Racing
The Last Ninja, Grand Prix Circuit, Stunt Car Racer, Maniac Mansion, ZAK...
Lehetne sorolni a kedvenc játékaimat, de egyik sincs rajta.
Szóval részemről ez biztos felejtős! -
Xarina
aktív tag
Ez igy nagyon nem eri meg az mellett, hogy egy c64 emulator barmin elfut. A jatekok meg melle eleg harmatosak, nem mondhatni, hogy a legjobbak kozul vannak valogatva.
-
villamos
őstag
Jól értem, hogy van rajta egy pár ilyen-olyan játék, aztán kész? Ezeket nem nagyon ismerem, nincs pl Tetris és nem fért el minden idők legjobb
football játéka az International Soccer sem?
Ennyi erővel előszedem a gépet a sufni mélyéről inkább, de talán még egy emulátor is jobb. -
dabadab
titán
SD-IEC van olcsón, csak az semmire nem jó, mert csak a standard IEC protokollt ismeri, ergó turbók meg a játékok saját töltőrutinjai nem mennek vele, ráadásul rettenetesen macerás használni.
Van egy magyar cucc, az van olyan 18k táján, ami úgy nagyjából olyan 90+ %-os módon emulálja az 1541-et, szóval a turbók meg hasonlók nagyrészt mennek rajta, valamivel egyszerűbb kezelőfelülettel.
Meg van az 1541 Ultimate 2+, 150 euro, 100%-os emulációval, rendes menüs UI-val, rengeteg egyéb szolgáltatással (pl. az egyfile-os cuccokat DMA-val, nagyjából várakozás nélkül tudja betölteni).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Értelmes játékkínálattal még vonzó is lenne, de ez sajnos elég gyenge.
-
DeFranco
nagyúr
20k-val már ott vagyunk, hogy akkor már akár lehet ez is, és akkor nem kell a koaxot dugdosni stb. és nem lesz kevésbé autentikus... mármint hogy persze kevésbé lesz autentikus mert nem iggazzy c64 lesz előtted, de a tartalom ugyanaz lesz kevesebb szívással.
de ez persze magánvélemény. ha költeni kellene rá, akkor már inkább egy ilyen. de leginkább semmi vagy egy emu, egyedül a joy érzet adna hozzá valamit.
-
dabadab
titán
Azt azért érdemes tudni, hogy ez a cucc kb. annyi, hogy egy C64-re hasonlító dobozban (a billentyűzet csak dísz, nem működik) van egy kb. Raspberry Pi, amin fut egy emulátor (a joystickról nem láttam konkrét infót, de szerintem egy tök sima USB-s Competition Pro)
-
dabadab
titán
"nem akarsz már a kazettával szívni a működő lemezjátszó meg vagyon"
Dehogy, 1541 is van 10k alatt, ahogy C64 is. Mondjuk én lemezzel se szeretnék már szívni, az 1541 Ultimate (kb. az egyetlen floppy-helyettesítő (meg freezer, meg játékcartridge, meg REU, meg nyomtató meg mittoménmi-helyettesítő), aminek tényleg van értelme és tényleg megéri az árát) meg 50k táján van, ami szerintem baromira megéri, de kazuál retrózáshoz lehet, hogy egy kicsit meredek.
-
taki01
őstag
Kiadhatnánk majd egy Amiga A500-t is mert arra vevő lennék
C64-m még van valahol a padláson, de csak kazettás meghajtóm van hozzá. -
pomorski
őstag
Nekem tetszik, bár megvenni nem fogom. Kerítek inkább egy igazi C64-et valahonnan.
-
DeFranco
nagyúr
nekem amúgy nem tecc azzal a hurka joystickkel, egyből azt néztem meg, hogy adnak-e hozzá joyt és ha igen, milyet.
nem rég megtaláltam otthon a quickshotot na, az stílusos volt. egyből a 3 éves fiam kezébe is nyomtam, hogy nesze érezd az erőt... egyszer lesz időm lemegyek a garázsba a plus/4-ért és beüzemelem, megnézem működik-e még...
-
Gebriel
veterán
Van még ilyenre kereslet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged