- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
jos3ph
tag
válasz
macimeister #1 üzenetére
A HTPC-t a fekvő ház, és a multimédia teszi azzá. Ha megfelelően fel van vértezve kakaóval, akkor azért mert HTPC, még nem zárja ki, hogy látszani lehessen vele. Én magam nem vagyok játékos típus, ezért nem is gondolkodom ez irányú fejlesztésben. De egyik HTPC-mhez volt egy Logitech Cordless Rumblepad 2-om és ezzel játszottam a Farcry-t, meg az NFS-t. De már nagyon régóta nem játszom, néha már igényét érzem egy kis lövöldözésnek, meg egy kis autókázásnak.
De én játékra inkább vennék egy PS3-at, vagy egy Xboxot, és nem szemetelném tele a HTPC-t. De ez az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest