- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
HUN_Sector #31 üzenetére
kb 9 literbe össze tudok legózni elméletben egy 8c/16t 3xxx/5xxx-et kis finomítással és egy 3060 non-ti kártyát itx méretben
oszt' akár néma is lehet a gép megfelelő táppal és a vga-t visszább fogva
majd ha egyszer valami emberibb árban lesznek vga-k lehet össze is legózom gyakorlatban, de egyelőre lefújtam
nekem az itx kihívás, legyen kicsi, néma és viszonylag kraftos
persze megértem ha valakinek ilyen 20+ literes hodály itx-ek húwááááó kategória, nekem csak viccek
ez a jonsbo speciel igen drága vicc ( : aranyból is lehetne, téfogatán nem változtat -
Chaser
legenda
no jó, én azt speciel nem használom
nincs előlapop a gépemen - most már gépem sincs ( : -
az asus és msi megoldásán van front usb c isMumukuki
nem a hűtéséről beszéltem, hanem a térfogatáról, arányairól
én vizet nem használnék, ilyen játékot pláne nem - meg azt a es tápot sem, engem maga a ház érdekelne ha lehetett volna úgy venni -
legutóbb a 3800x-et shadow rock lp-vel hűtöttem, játékok alatt 50-55 fok 400rpmes ventivel, konvertálás alatt 70-75 fok fixált 4g-n, csak avx-nél kellett kiengedni 800-ig a ventit
az esélyesen befér - nem néztem -
van belőle tg mentes verzió is..az rgb azon is átsüt ( :
és rgb-re nagyon pro megoldások vannak amik függetlenek a belső sallangtól, ha valakinek feltétlen az a heppje' -
Chaser
legenda
válasz
HUN_Sector #25 üzenetére
az alsó az már valami
nálam ha itx 15-16cm-nél ne legyen szélesebb, és 25cm-nél mélyebb, a magassága meg legyen nagyobb mint 25, de kisebb mint duplája
de kinek mi
a felső képen levő lehet jó lenne, ha hátára állítom ( :
eddig az nzxt h1-re mondtam ezt ez már valami
187x187x388mm, kb 13,5l
és elég ütős konfigot is el tud nyelni
sztem villogni éppen azzal is lehet...és az nem kamu-itx mint ez a jonsbo
-
Chaser
legenda
mi hiányzik pl egy b550i aorusról neked?
meg lehet benne tolni akár 16c/32t cpu-t is, max nem kimaxolva
van rajta ax200, értelmes audio - 1220 -, 2,5-es lan
nyilván hangkártyából külső megoldások sokkal jobbak vannak, de az mehet usb-ről is
ámbátor a gen4 nvme részlege katasztrófa, még a 970 evo-m is megfőtt volna benne
nyilván ugyanennyiért atx-ben kap az ember jobb lapot, de akkora méretbe olyan tudást befúzsolni ára vanDuracellm...
pont ez az, eddig is értettem ( :
divat gép, drágán
itx-hez annyi köze van, hogy csak itx lapot eszik, és ott pont van
ez egy hodály itx-ek között
már a c2 sem pici a maga 12l-ével, de az csak 20x22cm-t vesz ki az asztalból és 27cm magas - nyilván atomerőművet nem lehet belepakolni, de van pár literrel nagyobb jonsbo amibe már nagyobb vga is mehet, szellőzés is sokkal jobban megoldott -
ez 26l-rel pffffffff, a signum sg1 tg-nek 50%-kal nagyobb a téfogata, és az fullos atx házikó - 26 vs 39l -
ninja5 kényelmesen elfért benne, kb bármelyik 3070/3080-nak is lenne helye, full mesh előlapos
persze nem lehet vele villogni hogy húwáóóóóóó milyen minőségi anyagokból van, meg itx, mert nem
ez továbbra is egy csökkentett magasságú atx ház ami csak itx lapot eszik, ha valaki ezzel akar villogni lelke rajta
ahogy páran mondták, elég drága ebbe csomagolni a levegőt ( : - szubjektív, sztem ritka sz@rul néz ki egy olyan ház, aminek a mélysége sokkal nagyobb mint a magassága -
ha azzal a feltétellel adná nekem a jonsbo hogy használjam, azt mondanám amit sok terméknél
rohaggyon' rátok
ha eladhatom jöhet...( : -
Chaser
legenda
válasz
#72042496 #13 üzenetére
várj már
tehát az atx házat kimeríti egy gyártó egyetlen modellje amit megnevesítettél?
hatalmas ( :
vannak böszme dög atx házak, és vannak sokkal "kellemesebbek is"
ez egy átlag atx ház szélessége/mélysége, akkor is ha néhányatoknak a lelkébe tapostam/tapostunk ezzel...szerk:
nekem atx-ből ez volt, valami 10-12e ft körül hozzájutottam annojan, annyiért kipróbálom alapon ki is próbáltam
nagyon nem a kis atx házak közé tartozik már ez sem, vannak ennél kisebbek, ebbe lehet pakolni rendesen
sz: 216mm
mé: 413mm
ma: 447mm
ez kb 39,9lez a jonsbo:
sz: 194mm
mé: 435mm
ma: 307-327mm
kb 26lhúwáááááóóó..jah nem ( :
atx ház kisebb magassággal ami csak itx lapot eszik, mindjárt elalélok a gyönyörtől hogy ezt "feltalálták" -
Chaser
legenda
válasz
#16939776 #15 üzenetére
én értem mi volt a cél
de onnantól hogy felezett atx térfogattal és atx alaterülettel oldották meg pfffffffffff
ez mitől elegáns?
egy dudva téglatest elnyújtva, ami pont annyit elvesz az asztalból mint egy atx ház
ott az nzxt h1, ha már csilli irodám lenne én személy szerint azzzal villognék, nem egy ilyennel
persze ízlések és pofonok
ahány jonsbo házat néztem mindnél van valami amit elcsesznek
de ha az egyes házakat kombinálnák elcseszés nélkül, akkor biztos lenne - nekem is - megfelelő ( :szerk:
SRC
pont így látom én is, nem azért vennék itx-et mert egy dudva atx-et akarok kerülgetni, ait a gyártó itx-nek hív/csak itx lap építhető bele, de attól még az ami...
sok kompromisszum egyébént ma már nincs itx lapoknál, vannak nagyon combos vrm-mel lapok, egyedül az nvme ssd--nél van bibi amiért offoltam is a projektet
ár meg olyan amilyen, atx lapokból is van drága, és egy 60-70e közti mai b550 itx lap elég combos - inteleket nem ismerem - -
Chaser
legenda
ugyanígy elfér egy atx ház is az íróasztalon
mivel ez csak alacsonyabb, kb ennyi a különbség
az alapterület amit megeszik atx szintű
ha valaki ettől boldog lesz "itx házzal", hát lelke rajta
ez itx-ben hodály kategória, nem kellően kicsiszerencsére egyik gyártó sem specifikálja csak az xfx tápokat beépítésre, az sfx táp más történet
-
Chaser
legenda
válasz
klopisemis #5 üzenetére
lehet ez bármiből
ehet ez 360-as aoi-t
akkor is egy elb@szott "alacsony" atx ház marad
lehet ragozni...
ez mitől design? ormótlan, aránytalan, max szépen néz ki
az én irodámba ilyen be nem tenné a lábát- persze kinek mi -
v9 pl 17l körüli
eszik matx lapot is - de tápból csak sfx-et -
29cm max vga-t megeszik
22-25e ft
és ez legalább keskeny(ebb), 165mm szélesduo
fő hogy lehet kapni ilyen "itx" házat is ( : -
Chaser
legenda
a térfogatot nem láttam feltüntetve, lehet vakon vagyok?
26l-t számoltam
én is egyetértek az előttem szólókkal, tipikus sz@rnak egy pofon - már elnézést - koncepció
nagy térfogat, miközben csak itx lapot eszik, hatalmas karrier
astal alapterületből is elfoglal szépen, alacsonyabb atx ház, ennyi
mélysége és szélessége sok atx házéval megegyezik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- EAFC 25
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged