- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
válasz
Zsmester89 #20 üzenetére
Phanteks PH-TC14PE.Király léghűtés terén.
-
Zsmester89
őstag
Lassan 8 éve szolgál a Phanteks PH-TC14PE, hibamentesen
meg szerintem még jó ideig fog is (igaz nem húzom a cpu-t).
Egyszer kell befektetni egy komolyabbra, ha szerencséje van az embernek, akkor sokáig tudja használni (foglalatváltások végett). -
rammstein99
csendes tag
Tetszetős darab
-
Cefet
aktív tag
válasz
Alogonomus #17 üzenetére
Köszi!
-
Alogonomus
őstag
Mindenképpen jobb eredményt érsz el egy azonos TDP-osztályú folyadékhűtéssel, mert a folyadékhűtés lamelláit folyamatosan a visszahűtött (25-30) fokos folyadék hűti, míg léghűtés esetén a hővezető csövek és a hűtőbordák eleve a processzor 50-70 fokos hőmérsékletén üzemelnek. A 30 fokos folyadék sokkal több hőt tud azonnal felvenni és elszállítani, mint az eleve már 50 fokon üzemelő hővezető csövek, így egy hirtelen megugró processzorterhelés nem okoz akkora hőmérsékletugrást, és így a Ryzen processzor sebességét sokkal kevésbé veszi vissza a PBO.
Folyadékhűtés esetén az elvezetett hő még legrosszabb esetben (ha a hűtőbordán nem tudja leadni az összes hőt) is csak a teljes hűtőkört végigjárva érkezhet vissza a processzorhoz, de addigra a processzorterhelés valószínűleg már vissza is áll normálisra, így nem zavar senkit, és pár kör alatt visszahűl a folyadék. -
Cefet
aktív tag
Srácok, tudja valaki, hogy az új (nagy) ryzen-ek milyen hőfoknál kezdenek el visszavenni az órajelből? Csak azért kérdezném, hogy érdemes-e vizet tenni rájuk, vagy elég egy ilyen combosabb léghűtés is? Köszi a válaszokat előre is!
-
Szeleya
tag
Anno néztem ezt a coolert egy r5 3600 ra. Nálam azért nem lett befutò mert szerintem ronda az rgb, plusz a corsair ramjaim rohadt magasak. Ìgy maradt a fortis 3
-
Alice95
csendes tag
Csak a Dark Rock Pro 4
-
djyuri
őstag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Úgy ám
Ha van valami, amiben még PC iparban nem csalódtam az a Noctua hűtés és a Corsair AX1200 tápom. A tápom már majd 10 éve szolgál. A Noctua is 4 éve kb.
-
-szabi-
addikt
Hi
Nem vagyok otthon a témában, ti a grafikonokon miből tudjátok melyik víz és melyik léghűtés?
üdv -
BlueSteel
tag
Érdekes, hogy aliexpressen a márka számos terméke elérhető, de ezt a hűtőt nem találom.
-
NandoXXL
senior tag
'A CPU hőfoka ekkor már 91 °C-ra emelkedett, ami ha nem is tökéletes, de még elfogadható érték.'
Ennyi, prohardver megmondta a tutit lásd fent, plusz ha már szakmai, én is hozzá tennék: RYZEN 5600/5800/5900 mellett a led is hozhat pár fps-t.
-
stewe2
aktív tag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Jah, de dupla áron
. Nemrég kerestem 4 csöves tornyot, és csak mellesleg találkoztam ezzel a branddal, az olcsó árazása tűnt fel. Szal lehet, hogy átlagos a teljesítménye, de azt apróért nyújtja. Végül ID Coolig lett belőle. Ez sem egy csúcs, de 8k-ért elvisz egy FX 8350-et.
-
enginev3.0
félisten
Noctua NH azért még mindig odaver
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Léghűtés topik
- GTA V
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged