Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Mivel MSoffice-t töltenék le, egy szoftvert, nem Office 365-öt egy szolgáltatást nem kéne erőltetni.
Arról nem beszélve ha ez is annyira kertén mint a drive, hogy szarik a beállított fiókra és mindig bejelentkezést kér, akkor marhára kényelmes a használata.azopi
Mivel képtelen offline működni, bármelyik másik.
-
azopi74
addikt
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
Sőt az excel (de a Word is) jóval hamarabb volt Mac-re, mint Windows-ra. Persze akkor desktopon hasonló volt a Mac/Windows arány, mint most mobilon az Android+iOS/Windows. De ez akkor sem jelentette azt akkoriban sem, hogy a MS beismerte volna a desktop Windows bukását
-
-
virkir
veterán
A büdös életbe nem fogják elismerni.
Az viszont enyhe utalás, hogy az összes szolgáltatás, szoftver előbb, jobb minőségben jelenik meg a másik két platformra.
Amúgy ez a mobil office egy nagyon jól sikerült termék. Kizárólag felhőbe-ből hajlandó dolgozni azt is csak MS-féléből.
Így meg mondhatjuk ugye, hogy telepítettük az office365-öt. Nem woland_y2k? -
bambano
titán
ezzel implicite beismerték, hogy a windowsos telefon megbukott?
-
Воланд
titán
az office 365-on nagyon nem lehet mit feltelepiteni, az egy szolgaltatascsomag.
-
Ezt meg tudom erősíteni. Nálam levő S6-ra elő van telepítve a OneNote, OneDrive, Skype. Ráadásul a OneDrive mellé jár 100GB tárhely is.
-
lcee79
addikt
De annál nagyobb az öröm, miután minden felesleges sz@rt letilt az ember, és 2x annyit bír az akku ingyen
Nálam ha valami elindul a háttérben és nem alapfeltétele semminek és nem is én indítottam, sosem akarom használni, akkor ha engedi akkor törlöm, ha nem akkor tiltom...
Máris bőven tovább bírja a telefon, és persze a feleslegesen akkuzabáló, programokat meg eleve nem telepítek rá...
-
zoltanz
nagyúr
Lesz Explorer is?
-
Polllen
félisten
Azt hittem lesz valami újdonság, de az - sztem - nem előny, hogy előtelepítik. Főleg a samunál, aki telerakja minden cuccát 1000 felesleges alkalmazással.
-
Dilikutya
félisten
Csak lehessen őket törölni... én pl. nem használok Skype-ot, így látni sem akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged