- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Tigerclaw #71 üzenetére
Én is épp a tudásom bővitgettem mikor a youtubon egyszer rákerestem hogy kapitalizmus, és kidobta a filmet! Tavaly láttam elsőnek, de igen én is kötelezővé tenném hogy az emberek legyenek tudatosabbak hogy müködik jelenleg ez a világ.
Sajnos pont ez az hogy Pewdipie értelmetlen visitására 100 millió ember iratkozott fel. De mikor valaki tálcán kinálja a szin tiszta valóságit azt bezzeg senkit sem érdekel. -
carl18
addikt
válasz
Tigerclaw #44 üzenetére
Persze kapitalizmus, gazdasági kizsákmányolás a felső fokon. Mert ahol megjelennek ezek a multik eljátszák milyen joságosak hogy adnak Lőnek munkát. Valójában dollár milliárdokat kaszálnak a kis embereken, de hát erről már nem szokás beszélni.
Vagy ki alakúl majd egy új egyensúly, vagy a szegény 90%-k, nekimegy gazdag 10%-nak. Ha ez beindul valahol, akkor láncreakciót indíthat el."
Hát szerintem ennek valóban be kéne következnie, mert átlag ember feljebb nem jut.Egyik kedvenc dokumentum filmem a témában, elég szép részleteket mutat be a világról és a történéseiről. "Kapitalizmus: Szeretem!"
Szerintem jelenleg vagyok ott hogy végre kéne az a változás, mert az egyik épp hogy életben marad, a másik meg uszkál a pénzbe. És a szegény polgár termeli ki a gazdag profitját. -
carl18
addikt
"Szerintem a távoli jövő, legalábbis az a része, hogy tömegesen küldjenek el embereket robotok miatt"
Lehet felétek más a helyzet de itt szolnok megyébe pár hete küldtek el 800 embert.
A robotizáció jegyében küldenek el 800 embert a jászberényi ElectroluxbólAzért nem távoli jövő sajnos az elkövetkező 5-10 évben egyre többször fog ez bekövetkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Androidos fejegységek
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest