Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Ulkesh #134 üzenetére

ahogy elnézem, ez a jövő, hogy nem lesznek natív alkalmazások. az android is amennyire tudom már ilyen (ott java-s környezetbe lehet fejleszteni), illetve a webOS is ilyen lesz. mondjuk amíg minden megoldható ezzel a módszerrel, addig végül is nem baj.

oké, de látod, hogy trükközni kell hozzá. ezzel szemben mondjuk szintén biztonságos megoldás, de szerintem jobb, hogy látom ugyan a rendszermappákat, de csak rootként tudom módosítani őket. mert így legalább látom mi folyik a gépemen, nem csak áthúzok egy ikont, aztán telepítve van.
    ha tudsz a stardictnél jobb szótárat, amiben van angol-kínai, kínai-angol szótár, valamint mouseover keresési funkció, akkor kérlek szólj, mert én nem tudok.

nem egyedi probléma, ugyanis nem csak nekem van ilyen bajom, hanem kb az összes ismerősömnek, aki foglalkozik ezzel a nyelvvel. iletve az is beszédes, hogy beírom kézzel, elmentem, és nem jelenik meg utána jól a karakter. vagy leszedi cddb-ről (ha véletlen megtalálja), elmentem és nem jelenik meg jól. de ez a probléma egyedül az id3 tag-ek esetében áll fenn, minden más alkalmazásban tökéletesen megjelennek.

a gimp igazából photoshop funkciókra lett kitalálva, nem vektorgrafikus cuccnak. tördelésre amúgy én úgy tudom, hogy a latex tökéletes, bár nem mondom, hogy a legkényelmesebb létező megoldás. de tökéletesen illik a linuxos szemléletbe :D

én azt utálom a touchpadekben, hogy nem lehet úgy megoldani rendesen, hogy egyik végéből a másikig a teljes képernyőt beérd vele. mivel pöcökegérnek nincs ilyen jellegű széle, ráadásul nyomásérzékeny a mozgás gyorsasága.
    lehet, hogy grafikai feladatokra nem jó, meg first person shootert játszani sem, de mondjuk böngészésre nekem tökéletesen megfelel. kattintani is lehet vele, bár ezt első dolgom volt kikapcsolni, mert idegesít. viszont azt nem értem miért baj, hogy a gombokat kell használni kattintásra, telljesen ergonomikusan van megoldva: ha ráteszed a mutatóujjad a pöcökre, akkor a hüvelykujjad pont agombokon van, csak le kell nyomni. ráadásul nem kell elmozdítani a kezed (vagy csak nagyon minimálisan) a gépelési pozícióból. nem véletlen, hogy az összes üzleti modellben van.

Új hozzászólás Aktív témák