- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
inkább örülni kellene a lehetőségnek, azoknak akiknek elérhető, mert eddig ennyi sem volt
Lehet én vagyok rosszul bekötve, de azért, mert valami ingyenes, nem fogok örömmel tapsikolni hozzá. Az NNG egy profitorientált vállalkozás, nem jószívűségből adták ki a mostani verziót. IGO amúgy lehet, hogy nem volt, de volt sok más, amin nincs ilyen idétlen korlátozás.
Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy Symbian-ra 'mér' nem adják ki, diszkriminálják a Nokiásokat?
Rossz a hasonlat, én azt írtam, hogy a droidos táblagépeket diszkriminálják, ami a párhuzamodat használva úgy lenne helyes, hogy ha symbianon kiadnák az n8-ra meg a 808-ra, de a c7-re nem, akkor utóbbit igenis diszkriminálják.
Ingyen adnak valamit könyörgöm, engedd már meg nekik, hogy ők szabják a feltételeket.
Írtam én olyat, hogy változtassanak a feltételeken? Nekem nem rémlik.. Amit írtam, az az, hogy bunkó feltételeket szabtak. Ez egy vélemény, amivel lehet egyetérteni meg nem. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Április 20-tól ingyenes lesz a szoftver letöltése, ezzel ünnepli az NNG a tizedik születésnapját.
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok