- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Ez tényleg nem volna rossz ötlet. Annak idején a digita operációs rendszerrel volt egy próbálkozás, amit több gyártó különböző modelljei is használtak (bár az szerintem nem volt nyílt forrású). Nagyon jó kis scripteket lehetett írni a fényképezőkre, ha csak ennyit el lehetne érni a mai gépeken, már az is óriási előrelépés lenne.
-
Tonyius777
tag
Ha valaki elsőként kiadná akkor lépne más gyártó is csak kikel várni.
De mire is lenne jó programoznád vagy fotóznál? Melyik inkább, ha most kéne válaszolnod?
Amúgy meg úgy is készülnek 3party programok azt hiszem pl Canon 5 Mark -ra láttam valami videós programot ami több funkciót kínál mint az eredeti na, de ki szórakozna ilyen hackeléssel meg nem is egyszerű.
Sőt szerintem vannak algoritmusok is, amik biztos védettek ezért sem akarják kiadni.
meg dokumentáció is kell hozzá és mire megérti az ember addigra már jön az új gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest