- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nem csak az MSI ilyen.
Itt van pl. a CROSSHAIR VI HERO, ehhez beta bios sincs. 80-90K-s lap, amin a led nagyon szép, de március óta nincs hozzá frissített memória támogatás, és úgy általában semmi. Nem azt mondom, hogy használhatatlan, de ez szerintem nem az olcsó kategória, és a vevők nem ezt várják egy 240K-s lap+cpu kombóért.
-
antikomcsi
veterán
válasz
DeckardCain #76 üzenetére
-
antikomcsi
veterán
Még csak nem is az ez a baj, mert Te és az itteni fórumozók nagy része, meg tudja ezt oldani, bár láttam már az ellenkezőjére is példát. Hanem az a baj, amikor a tizenéves középiskolás nagyfiú már azt hiszi, hogy nagyon ért hozzá, és majd ő összerakja, aztán mikor hazaviszi, akkor azt sem tudja, mit csináljon, vagy észre sem veszi, hogy "baj" van.
Én is megvettem a gyereknek a lapot 50K-ért, a procit 80K-ért, tettem rá egy kompakt vizet, aztán összerakás után első indításkor nézem, hogy 60 fok. Mondom, ezt nem hiszem el! Rosszul pasztáztam? Nem jól tettem fel a blokkot? De nem szedtem szét, mert tudtam, hogy máshol is voltak ilyen gondok. Rögtön jött is a bios frissítés a netről. De csak egy régebbi verziószámú, amivel már rögtön csak 40 fok volt bekapcsolás után, de ezzel sem ment, ahogy kellett volna. Letöltöttem egy béta biost, ezzel már ment a memória is de csak a docp beállítással így viszont 1.5125V-ot tolt a procinak. De minek? És stb. stb. stb.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Aprósólyom #12 üzenetére
Mire kéne a link, vagy a konkrétabb információ?
Mitől változna, ha ahhoz a részéhez nem nyúlnak? És mivel változatlan marad, az órajel sem fog tovább nőni.
Kompatibilitás az valószínű javulni fog, és ez főleg ott fontos, ahol az utolsó agesa frissítés sem segít. Talán végre menni fognak a ramok 3200/3600-on.A körülbelüli 4GHz már így is a plafon, kihozták a legtöbbet, amit lehetett, és ez is jó a kezdeti példányokhoz képest. A későbbi generációknál majd nőhet az órajel, de egy új stepping most nem hozza el az 5GHz-es léghűtéses Ryzenek korát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Metal topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest