- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Így viszont már elnézést kérek tőled, mert érthetőbb.
Viszont ahogy én játszom a játékkal úgy sajnos nem tudok csapatokat találni, mert kevés időm van, gyenge vagyok, nincs kivel belépni egy kisebb szintű Griftbe. Tehát marad a rift csapatosban vagy bountik egyedül és fél óra múlva ki kell lépnem, mert nem élvezem úgy. Nekem erre kicsit drága buli volt. Én azt hittem, hogy kicsit többen vannak úgy, ahogy én is. De nem.Lehet, hogy az én hibám és nem így kellett volna elkezdenem játszani, csak úgy voltam vele, hogy én játsszak a játékkal és ne az játsszon velem ahogyan ő akarja.
Lényegtelen, elnézést!(#25) cheatergs: Szépen átlátható a skillfa miatt a többi kaszt képessége is, tehát nem kifejezetten kell bepróbálkoznod, de ha már volt egy adott karaktered, akkor szerintem megpróbálhatsz a skillek által hasonló játékstílust felvenni, mint ami a kedvelt kasztodé volt.
Defiance-ban volt a skillfa olyan, hogy kimaxolhattad az összes kaszt képességeit a karakterednél. Nem láttam értelmét, mert nem volt már egyedi a kari. Oké, hogy sokkal változatosabb lett tőle a játék, de szerintem fölösleges volt. Ha ilyet akarsz, akkor ajánlom azt a játékot. Én imádom, csak ennek nem láttam értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest