- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
válasz
CyberFriend #47 üzenetére
Ha az az 50K nem HUF, hanem USD vagy CHF/EUR, akkor kezdünk órákról beszélgetni, nem csak ilyen izébizékről...
-
niof
veterán
válasz
Értem a célzást. Igazából gyerekkorom óta szerettem volna egy Casio G-Shock-ot, és akkor mikor volt rá lehetőségem, megtetszett az, hogy napelemes, és hogy soha nem kell az időt állítgatni rajta, mert minden nap megteszi ezt maga, hajnalban. Ez jó döntés volt, így utólag. Nem sok elvárásom van egy órával szemben amúgy, de az nagyon beakadt, hogy legyen pontos. Erre háklis vagyok. Embereknél is. Nos, ez 0,4sec pontossággal dolgozik a Mainflingen-i referencia időhöz képest [link]. Ennyi kb. a szinkronizációs veszteség.
-
válasz
Az 50k még alig valamennyi, ezek szerint nem tudod mennyiket képesek kiadni emberek egy "buta" óráért. Na nem mintha egy 50k-s okosórának is látnám bármi értelmét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest