Hirdetés
- Yettel topik
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Google Pixel topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
Felesleges volt írni erről egy regényt, mert ugyanazokat sorolgatod, és szeretnéd tisztára mosdatni a gyártókat ebben a dologban, mintha bármit is változtatna a végeredményen a bűnös kiléte.
A lényegét már számtalanszor leírtam, és te is, én is tisztában vagyunk vele: NEKEM például NINCS lehetőségem Google, vagy Samsung Pay mobilfizetésre okosórán ( sem ), és ez egy valós probléma. Azt hogy ez a probléma hány százalékban múlik az ebben érdekelt feleken TÖKMINDEGY, a lényeg hogy a hazai felhasználók jelentősebb részének NINCS lehetősége ezt igénybe venni.
Tök felesleges arról vitázni, hogy a te meggyőződésed, vagy az én meggyőződésem szerint a Pay szolgáltatást működtető hibája ez, vagy a konkrét pénzintézeté.
Valóban hülye példákat sorolgatsz a kék pólók igényével, mert a megoldásnak annak kell lennie, hogy elérhetővé válik ez a szolgáltatás a legnagyobb hazai pénzintézeteknél is. Az hogy az OTP-nél például nincs, az 2022-ben vérciki. És attól függetlenül az, hogy ezt a Samsung, a Google, vagy az adott bank nem képes tető alá hozni. Az mindesetre sokat elmond a dologról, hogy a Samsung mobilfizetése összesen kb 10 országban elérhető a világban, tehát indulás óta láthatóan nem törik össze magukat a bővítésen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2022 44mm 2Gen./Karcmentes/2026.04.21.Apple Gar./Akku 100%/p4267
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Apple Watch Ultra 2 49MM Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4271
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Vadiúj SSD-k!
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest