Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• holozis_HUN

addikt

válasz SkyLine3000 #29 üzenetére

Nem az Apple talalta fel... A Sharpnak is volt már ilyen telefonja, nem biztos, higy tömeggyártásban, de volt, illetve a Mi Mix volt az első nagyon vékony kávás telefon, akkor még alul volt a selfie kamera vastagabb kávában, de fent már minimális volt. Ezután jött az Apple az iPhone 10-zel.

Személy szerint engem nem zavar a kameralyuk, mêghozzá dupla van a telómon (OnePlus Nord) de amúgy majdnemhogy tetszik is. Olyan futurisztikusnak hat nekem valamiért, meg tetszik, hogy körülötte van kijelző. Tartalomfogyasztásban meg egyáltalán nem zavar, szoftver ügyesen bánik vele.

Amit igazából javítanék rajta, hogy még egy picit balra tolnám és csökkentenék a méreten, meg a 2 kamera közötri réshez tennék egy értesítő ledet, a hely maximalis kihasználása érdekében. Na meg gyárilag, külsős szoftver nélkül egy ilyen aksi indikátort a kamera köré, tudom van rá app, de azért mégis, gyárilag jobb lenne, mégsem futna egy plusz app csak úgy, még akkor is, ha minimálisan fogyaszt :B Esetleg maga az a gyűrű pulzálna értesítéseknél lezárt kijelzőnél, feloldott kijelzőnél pedig az aksit mutatná. Szerintem ilyen apró trükkökkel elfogadhatóbb lenne ez a kamera sziget dolog, amíg nem lesz tökéletes kijelző alatti technológia.

Viszont ami undorító szerintem az a Samu féle középen lévő lyuk... Mint egy küklopsz. Így, hogy oldalt van, beleolvad az értesítésekbe

El errar es humano y el perdonar, divino.

Új hozzászólás Aktív témák