Hirdetés

Jól eldugta a ZTE az előlapi kamerát

A hivatalos előzetes alapján egyértelműen az első, kereskedelmi forgalomban is kapható, kijelző alatti előlapi kamerával szerelt készüléket várjuk.

A kijelzőbe integrált előlapi kamera megoldaná az utóbbi idők legkomolyabb dizájnproblémáját. A kijelző hasznos területének maximalizálását eddig kameraszigettel (notch), lyukkal, dupla lyukkal, cseppel vagy motorikusan kiemelkedő modullal próbálták megvalósítani, de osztatlan lelkesedést egyik sem váltott ki a júzerekből, maximum rezignált elfogadást a szubjektíve legkevésbé zavarónak ítélt megoldás.


[+]

A kijelzőbe rejtett kamera pikk-pakk kiiktatja a problémát, nem kompromittálja az esetleges vízállóságot, csak kérdés, hogy milyen minőségben képes funkcionálni. Az Oppo tavaly demózta a technológiát, de hangsúlyozták, hogy a képminőség igen sok kívánnivalót hagy maga után. A ZTE viszont a Visionox megoldását választja, ami elvileg fejlett feldolgozóalgoritmusokat kínál az üveg miatt esetlegesen gyengébb minőség korrigálására. A ZTE Axon 20 5G szeptember elsején mutatkozik be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés