- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #215 üzenetére
Gáz persze. De most visszanyalt a fagyi. Amikor az akksival példálóztak az i6s idején még igazuk is volt hogy lehúzták a reklámban az s6-hoz képest de ez így kellemetlen.
-
kchris78
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #210 üzenetére
nem csak, a Samu is odabökött. Megkövetem magam ha nem így volt, igaz akkor még nem volt hivatalosan bejelentve az i7 de már elég sok kiszivárgott infó volt, akkor már hetek hónapok óta arról cikkeztek hogy eltűnik a jack a szifonról.
-
kchris78
veterán
most mondjam azt hogy nem én szedtem elő az almát itt hanem a samu a note7 bemutatón?
Lényeg: bejött a gyulladós hír.
a)Elkezdték mosdatni hogy ez hülyeség, kitaláció, és egyébként is.. bármelyik gyártóval előfordulhat gyors gyártás nincs idő tesztelésre....
b)oké igaz a hír de milyen fasza korrekt cég a Samu hogy visszavonta a telefonokat és csere meg minden
és egyébként is milyen csúnya az aki kárörvend. Ez igaz is.Viszont: most hogy a második szériás telefonok is kigyulladhatnak és leállt (ha csak ideiglenesen is) a gyártás, ezen már nincs mit szépíteni. Lehet nem is módosítottak semmit és csak kapnak bele új akkumlátort, és azt feltételezik hogy ettől volt a hiba. De úgy néz ki nem. Tehát belement a samu abba hogy feltételezett egy megoldást (nem pedig tudta, nagy különbség) arra adott egy megoldást, de ha egy feltételezéssel élek akkor legalább kitesztelem, igazolom hogy tényleg attól van e. Elkövette ugyanazt a hibát másodszor. Valószínűsítem első körben is le lehetett volna állítani csak "optimistán" azt gondolták ez elég lesz, nem akarták ezt benyelni az a vezető aki erről döntött, csak ezen fejlemények után.
Valakinek ismerős a Takata légzsák visszahívás? De van sok kisebb is.. Mi várna arra az autógyártóra ha egy visszahívás után azonnal kiderülne hogy a javítás igazából mégsem old meg egy balesetveszélyes problémát? -
-
kchris78
veterán
A visszarendelés + leállítás a minimum. Ezeknél az akksi kigyulladós eseteknél mivel a bizonyíták jó eséllyel szűnik meg létezni nehéz utólag rekonstruálni az esetet de amikor repülőkön stb történik meg ilyen arra nem lehet rámondani hogy "biztosan nem szabványos töltővel töltötte előtte". Nem lennék én se kárörvendő ha nem a Samu lenne az aki folyamatosan az Applet hozza elő a reklámjaiban, de közben meg annyira túltolta a biciklit a Note7 megjelenítésével hogy az i7 elé még beférjen hogy közben ilyen blama csúszott be.
-
kchris78
veterán
http://index.hu/tech/cellanaplo/2016/10/10/leallitjak_a_galaxy_note_7_gyartasat/
Na erre pattogjatok.
-
kchris78
veterán
vicc. Szerintem a gyorstöltés eléggé leterhelheti az akksikat. Aztán van egy pár akksi ami ezt nem bírja (nem töltés közben, de ha már lkezd sérülni valami az akksiban akkor utána jelentkezhet a hiba). Samun kívül nincs is igazán más gyártó talán akik ezt ennyire csúcsra járatta ezt a funkciót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest