Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
Engem nem zavart volna ha 25 évesen tudom a jegyeimet és a szülőm meg nem, akit egyébként sem érdekletek a jegyeim. Ez egy kisiskolásnak megfelelő, de az én életemet csak megnehezítette. Ha nem is az e-napló miatt volt a kalamajka, akkor is a hozzá nem értő tanárok hülyeségén sok múlik. Ki vagyok én, ha az igazgatóhelyettes nem mondja el a jegyeimet és nem ad engedélyt a megtekintésre? Azt hiszem kicsit felhergeltem magam ezen a vackon, bocsánat.
-
szupermacs
veterán
Nekem OKJ képzésen a fejemhez vágták, hogy se én, se a szülőm nem kap bejelentkezési jogot vagy megtekintési jogot az e-naplóhoz. Olyan címszóval, hogy ha érdekel akkor szóljak a tanárnak és összeírja nekem. Persze ki hinné el azokat amiket a darab papírra írkál fel valaki? Tegyük hozzá, hogy egy nagyon rossz hírű iskolába jártam amit mindenkinek ajánlottam elkerülésre. Én az ilyen tapasztalataim alapján utálom ezt az e-naplós mizériát. Sosem tudtam meg a jegyeimet 2 éven keresztül, csak a bizonyítványban az év végit.
-
szupermacs
veterán
Bezzeg a nyomtatott iskolanapló nem állna le semmi miatt... Nem is értem mire volt ez jó. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Óra topik
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged