Hirdetés
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Nem sok izgalmat hagy a OnePlus keddre
- DIGI Mobil
- Elkékült egy Sony fejhallgató
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kereső kifejezés:
windows 10 disable driver update for specific deviceruszkik, haza!
-
AxBattler
félisten
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Én az összes hw-re lelőttem az automatikus update-et, ne szórakozzon!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes szekrény
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Köszönöm a tippet. Már megtörtént.
Amivel problémám van:
- Semmi kérdés, jóváhagyás.
- A jelenleginél régebbi verzió.Kicsit jobban beleásva valószínűleg az Intelnél van az elsődleges elkövető.
https://www.tenforums.com/windows-10-news/150826-windows-10-driver-updates-will-now-manual-optional-updates.htmlJó eséllyel a HDC-ben ész nélkül rányomták az Automatic címkét, amitől a Windows Update kritikus frissítésként kezeli - így nincs rákérdezés, és nem is az opcionális meghajtó frissítések között jön(ne) fel.
A verziók kezelése mindkét majom sara. Az Intelnél nyilván az volt a szándék, hogy "(ha régebbi, sérülékeny verziód van, akkor) mindenképp cseréld le erre a verzióra". Hogy aztán a Windows Update és az Intel telepítője is gond nélkül felülcsapja vele az újabb verziót, azért mindketten ürítsenek sünt.
A tej élet, erő, egészség.
-
PuMbA
titán
-
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Hiába.
Három féle módszert próbáltam már ki, letiltom az updatet, és egy idő múlva megint aktív folyamat.What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Evil Snowman
őstag
Intel Driver & Support Assistant-ot tedd fel, utána az felrakja a legújabb drivert ismét.
-
válasz
Evil Snowman #7 üzenetére
Nem az a probléma, hogy ne tudnám felrakni a legújabb meghajtót. Hanem az, hogy a Windows Update fogja magát, és visszatesz egy régebbit.
A tej élet, erő, egészség.
-
Evil Snowman
őstag
Nekem ugyanezt játssza.
Intel DSA megtalálja az új drivert, felrakom, windows updatevdowngradelni egy régebbire, majd utána az Intel DSA újra felajánlja a legfrissebb drivert, felrakom utána már a Windows nem basztat többet. Kicsit körülményes, de ez van.Ezt esetleg próbáltad? -> [link] Bár gondolom igen.
-
mancer7151
junior tag
Én sosem updatelek semmit csak újrahuzáskor hosszú évek (win7) óta. Problémám, omlásom nincs egy kétéves gépen, v20h2-n. Ha 10ed van, akkor Winaero Tweaker és Win10 Spy Disabler. Olyan szinten heréled ki a win-t hogy embertelen. Gyakorlatilag full admin jog, update és értesítések tiltásától az ablakszegély vastagságáig. Mindent tilhatsz futástól ami felesleg. Tettem fel másnak is.
Első használatukkor sikerült az alap segoe ui fontot letiltanom a gépről, úgyhogy okosan
Olvasd el mi mit csinál és gondold át kell-e azután pipálj vagy állíts. Csodákat tesznek, képes egy gép gombnyomástól 7-8mp-en belül kész asztallal állni betelepítve vírusírtóval driverekkel oldalwidgetekkel és tucatnyi runtimeal.
UI: ments, szűz win, herélés, driverek és utána a többi. Ha elrontod csak a szüzet rontsd el ne a munkád vesszen.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tamás88
őstag
Akkor már inkább Neonity Xtremeshell. Ott csak nehezen lehet elrontani.
-
AxBattler
félisten
Ahogy látom, ez egy otthoni fejlesztés... ajánlott egyáltalán? Nem spyware?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes szekrény
-
Tamás88
őstag
Dehogy spyware, nagyon megbízható, én is használtam. Nézd meg a többi videóit.
-
bozont
veterán
Nekem ez mindig megoldotta, ha ilyen volt: [link]
-
AxBattler
félisten
-
hege8888
aktív tag
Egy kis blogírást, vagy cikket megérne a téma.. nincs kedved hozzá?
https://logout.hu/cikk/retro_kocka_kucko_2/bemutatkozom.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Az S23 bemutatóhavában verte az Apple a Samsungot
- NVIDIA GeForce RTX 4080 / 4090 / Ti (AD103 / 102)
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 2042
- Bittorrent topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen routert?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Acer Aspire 3 Gyors "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" i7-1165G7 16GB 512GB SSD FHD IPS MATT
- MSI RTX 3070 8 GB SUPRIM X TRIO LHR MENTES - 6 HÓ GARI
- Új 12.Genes! Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6 -40% Bivaly i7-1255U 16/512G FHD IPS Iris Xe
- Thrustmaster tx
- Új, BONTATLAN, Garanciás Huawei MateBook D15. / I3-10110U / 8GB RAM / 256GB SSD / 15.6" Kijelző.
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest