- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Hiába.
Három féle módszert próbáltam már ki, letiltom az updatet, és egy idő múlva megint aktív folyamat. -
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Köszönöm a tippet. Már megtörtént.
Amivel problémám van:
- Semmi kérdés, jóváhagyás.
- A jelenleginél régebbi verzió.Kicsit jobban beleásva valószínűleg az Intelnél van az elsődleges elkövető.
https://www.tenforums.com/windows-10-news/150826-windows-10-driver-updates-will-now-manual-optional-updates.htmlJó eséllyel a HDC-ben ész nélkül rányomták az Automatic címkét, amitől a Windows Update kritikus frissítésként kezeli - így nincs rákérdezés, és nem is az opcionális meghajtó frissítések között jön(ne) fel.
A verziók kezelése mindkét majom sara. Az Intelnél nyilván az volt a szándék, hogy "(ha régebbi, sérülékeny verziód van, akkor) mindenképp cseréld le erre a verzióra". Hogy aztán a Windows Update és az Intel telepítője is gond nélkül felülcsapja vele az újabb verziót, azért mindketten ürítsenek sünt.
-
válasz
Hieronymus #1 üzenetére
Én az összes hw-re lelőttem az automatikus update-et, ne szórakozzon!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ott kezdődik, hogy az amúgy évek óta tök stabil gépem (Windows 10) a héten másodszor is kékhalálba menekült.A kiírtak...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest