- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #36 üzenetére
a tálca és az alsó gombok áttetszőek, csak a korai alpha-béta verziókról készült képeken még nem mindig úgy van beállítva. a lakatot le kell húzni a kép aljáig, azzal oldod fel a zárolást.
egyébként ezeket a képeket úgy kell elképzelni, mint a korai Longhorn alpha képernyőket, emlékezzünk, hogy a végleges Vistához képest milyen förtelmesen ronda volt szegényke.
-
moonman
titán
válasz
cousin333 #30 üzenetére
jól érted. funkcionalitásban jöbban bejön az IE, nekem mint usernek tökmindegy*, hogy mobil oldal vagy teljes.
*annyiban nem, hogy kisebb és gyorsabb.
egyébként próbáltam operával is behozni a mobil verziókat, nem hagyja.
a publikusan letölthető aktuális verziót használom.
wm6.5: egyelőre nem sokat tudni. új interfész, "bioscroll" az egész rendszerben (touchflo-s görgetés), IE6 motorral működő, smoothzoom-os új Pocket IE, frissített Office alkalmazások és állítólag villámgyors működés. mivel nem teljesen új rendszer ezért főleg tweak-ek seregére kell számítani, úgy tudom a vállalati környezetre is jobban fel lesz készítve (tovább bűvölt domain enroll, group policy, távoli admin, stb.).
-
-
moonman
titán
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
jó hát az gépfüggő. Kaiseren teljesen jó, bár hozzátartozik, hogy stock 6.0-s ROM, a 6.1 Kaiserre nem sikerült túl jól a HTC-nek.
-
moonman
titán
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
azért a TouchFLO nekem bejött, egyben látok minden fontos infót. a vonalas, kategóriás oldschool today azért nekem már túl puritán.
-
moonman
titán
"kb minden böngésző a piacon többet tud a jelenlegi mobil IE-nél..."
a többet tud és a jobban működik nem biztos, hogy ugyanazt jelenti. Operával gyönyörűen bejönnek a teljes weboldalak... csak hatszor annyi idő alatt és háromszor annyi forgalmat generál. már ha éppen olyan kedve van, hogy megnyissa a linket kattintásra. mert néha szarik rá és csak az újraindítása segít. vagy az sem növeli a felhasználói élményt, hogy rendszeresen üríteni kell a cache-t, mert még 1 MB-nál is szánalmasan belassul egy idő után. ürítést követően megint gyors.IE meg kicsi és buta, de legalább pillanatok alatt bejön a mobil(!) verzió a honlapokból. (ahol szükséges a navigációhoz az eredeti forma, ott Operát indítok - éjjen a választás szabadsága
)
"úgy érdekesebb lenne, ha ezek a hatszögek egy labdán (pl. mint egy focilabda) lennének, és azt lehetne forgatni minden irányban"
én el tudom képzelni, hogy ez a méhkaptár darab csúsztatható a képernyőn - ki is lóg pár elem alul, ami ezt az elképzelésemet akár alá is támaszthatja.
-
moonman
titán
"a gyártóknak továbbra is szükségük lesz saját felületek kidolgozására"
eszünkbe sem jut, hogy valakinek bejön ez a felület?"végre a legtöbb beépített funkció önmagában is megállja majd a helyét"
biztos hüjén hangzik, de IE-t, WMP-t és egyéb beépített programokat használok, kb 3 db 3rd party van telepítve, abból egy a GPS program. a HTC Audio Manager-től pl. a hideg kiráz, WMP meg seamless együttműködik az asztali WMP-vel. Opera Mobile-t múlt héten vágtam ki, mert már az őrületbe kergetett a hibáival, Pocket IE legalább szinkronizálódik a desktop IE favoritokkal. ésígytovább.szóval annyira nem szar azért alapjáraton sem egy WM6.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmgyűjtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest